ghostwriter instagram hashtag profile picture

#ghostwriter instagram hashtag photos & videos

152,739 Instagram Posts

#ghostwriter Hashtag Stories

6 - ghostwriter Instagram Hashtag Story

Top ghostwriter Instagram Posts

Ke 15x nya nonton @ghost.writer.movie di hari ke 15 penayangan 😀😀😀 gak ada bosennya gak ada puasnya dan pastinya kangenn banget juga terus sama idolaku abang hantu galih bang @gepamungkas😄😄😄 dan si ka billy @moh.iqbal.sulaiman dan @endyarfian22 😂😂😂😂 pastinya kangen filmnya juga yg bagus bangett MANTUL 👍☝☝ bilangin sama ka bening @asmaraabigail jangan serem serem hehe ✌✌ dan mau nambah lg nontonnya pastinya😀😀 yg belum nonton ayolah nonton ajak semua yg di sayang jangan sampai gak ntar nyesel hehe #ghostwriter #ghostwritermovie #starvisionplus #lfl💛

Ke 15x nya nonton @ghost .writer.movie di hari ke 15 penayangan 😀😀😀 gak ada bosennya gak ada puasnya dan pastinya kangenn banget juga terus sama idolaku abang hantu galih bang @gepamungkas 😄😄😄 dan si ka billy @moh .iqbal.sulaiman dan @endyarfian22 😂😂😂😂 pastinya kangen filmnya juga yg bagus bangett MANTUL 👍☝☝ bilangin sama ka bening @asmaraabigail jangan serem serem hehe ✌✌ dan mau nambah lg nontonnya pastinya😀😀 yg belum nonton ayolah nonton ajak semua yg di sayang jangan sampai gak ntar nyesel hehe #ghostwriter #ghostwritermovie #starvisionplus #lfl💛

2x sehari lagi hari ini dan udah ke 13x nya nonton @ghost.writer.movie gak ada bosennya buat nonton lg dan lg 😁 dan tepat 13 hari penayangan udah hampir 1juta penonton WOW keren bang @bene_dion ko @ernestprakasa pak @chandparwez LUAR BIASA 👏👏👏👏👏👏 semoga besok udah 1juta. Aminnnn Alhamdulillah ikut seneng banget jadi bagian dari sekian banyak penonton yg udah nonton sebanyak itu hehe 😀😀😀 ada cerita yg di alami abang galih itu sama seperti aku alami sekarang merasa terasingkan di rumah, ortu gak peduli, selalu jadi anak yg salahin terus dllnya yg gak enak😔😔😔 alhamdulillahnya gak sampai kaya bang galih hihi karna di film ini di sadari bagaimanapun ortu walau beda memperlakukan kita tetap aja orangtua itu sayang sama kita anggap itu sebagai tanda sayang orangtua sama kita, gak ada orang tua yg pilih kasih dan gak peduli sama anak anaknya semua di sama ratain sayangnya dan sesalah salahnya anak ortu selalu memaafkan pokoknya banyak pesan yg berkesan makasih banyak🙏🙏🙏🙏 abang galih bang @gepamungkas jadi hantu guanteng idolaku 😁😁 ka billy @moh.iqbal.sulaiman aku gak bisa berkata apa apa lg kerennn dan selalu bikin ngakak terus sampai rahang rasanya mau copot 😂😂😂😂👍👍👍👍 ka darto @endyarfian22 juga kerennn gemesinnn hehe ka naya @tatjanasaphira juga kerennn banget lucu juga😁😁 ka bening @asmaraabigail juga serem banget 😨😨😨😱 bikin tutup mata sama tutup kuping walaupun begitu aku salut sama ka bening 👍👍👍 ka @arie_kriting dan ka @muhadkly juga ngocok perut banget bikin mau beser terus 😂😂😂😂 ayo yg belum nonton cepatlah kebioskoppp penuhkan dan yg udah nonton ayo nonton lg Mohon kerjasamanya untuk bikin film @ghost.writer.movie 1 juta penonton lebihhh 😁😁#ghostwriter #ghostwritermovie #starvisionplus #lfl

2x sehari lagi hari ini dan udah ke 13x nya nonton @ghost .writer.movie gak ada bosennya buat nonton lg dan lg 😁 dan tepat 13 hari penayangan udah hampir 1juta penonton WOW keren bang @bene_dion ko @ernestprakasa pak @chandparwez LUAR BIASA 👏👏👏👏👏👏 semoga besok udah 1juta. Aminnnn Alhamdulillah ikut seneng banget jadi bagian dari sekian banyak penonton yg udah nonton sebanyak itu hehe 😀😀😀 ada cerita yg di alami abang galih itu sama seperti aku alami sekarang merasa terasingkan di rumah, ortu gak peduli, selalu jadi anak yg salahin terus dllnya yg gak enak😔😔😔 alhamdulillahnya gak sampai kaya bang galih hihi karna di film ini di sadari bagaimanapun ortu walau beda memperlakukan kita tetap aja orangtua itu sayang sama kita anggap itu sebagai tanda sayang orangtua sama kita, gak ada orang tua yg pilih kasih dan gak peduli sama anak anaknya semua di sama ratain sayangnya dan sesalah salahnya anak ortu selalu memaafkan pokoknya banyak pesan yg berkesan makasih banyak🙏🙏🙏🙏 abang galih bang @gepamungkas jadi hantu guanteng idolaku 😁😁 ka billy @moh .iqbal.sulaiman aku gak bisa berkata apa apa lg kerennn dan selalu bikin ngakak terus sampai rahang rasanya mau copot 😂😂😂😂👍👍👍👍 ka darto @endyarfian22 juga kerennn gemesinnn hehe ka naya @tatjanasaphira juga kerennn banget lucu juga😁😁 ka bening @asmaraabigail juga serem banget 😨😨😨😱 bikin tutup mata sama tutup kuping walaupun begitu aku salut sama ka bening 👍👍👍 ka @arie_kriting dan ka @muhadkly juga ngocok perut banget bikin mau beser terus 😂😂😂😂 ayo yg belum nonton cepatlah kebioskoppp penuhkan dan yg udah nonton ayo nonton lg Mohon kerjasamanya untuk bikin film @ghost .writer.movie 1 juta penonton lebihhh 😁😁 #ghostwriter #ghostwritermovie #starvisionplus #lfl

Udah ke 11 kalinya nonton bang @bene_dion aku dan temen temenku nonton @ghost.writer.movie 😀😀 di mall berbeda di jam yg berbeda di hari dan tgl yg sama aja hehe dan karna udah kangen buanget buanget gak terbendung sama hantu abang galih yg guanteng,lucu walaupun sedikit serem juga kalo lg marah bikin kaget 😨 tapi baik banget bang @gepamungkas seriusan guanteng banget pas jadi hantu jadi bikin kangennn terus 😄😄😄✌✌ film TERBAIK dan TERKEREN yg pernah aku nonton ada yg kurang si 😭😭😭😭 kurang lamaaaaa durasinya 😂😂😂 please ada GHOST WRITER PART 2 dong 🙏🙏🙏 perasaan masih sama kaya pertama kali nonton kaget, ngakak, tegang, takut nutup mata dan ngakak lg dan terus nangis 😭😭😭😭😭 dan ngakak lg campur campur udah gak ngerti lg sama film nih bagus bagus bagus bagus bagus buangettt siap bantu wujudin 1 juta penonton bang 😁😁 pemain yg lain juga TERBAIKKKK MANTULLL👍👍👍👍👍👍 BESOK NONTON LAGIii lanjuttttt hehe #ghostwriter #ghostwritermovie #starvisionplus #lfl

Udah ke 11 kalinya nonton bang @bene_dion aku dan temen temenku nonton @ghost .writer.movie 😀😀 di mall berbeda di jam yg berbeda di hari dan tgl yg sama aja hehe dan karna udah kangen buanget buanget gak terbendung sama hantu abang galih yg guanteng,lucu walaupun sedikit serem juga kalo lg marah bikin kaget 😨 tapi baik banget bang @gepamungkas seriusan guanteng banget pas jadi hantu jadi bikin kangennn terus 😄😄😄✌✌ film TERBAIK dan TERKEREN yg pernah aku nonton ada yg kurang si 😭😭😭😭 kurang lamaaaaa durasinya 😂😂😂 please ada GHOST WRITER PART 2 dong 🙏🙏🙏 perasaan masih sama kaya pertama kali nonton kaget, ngakak, tegang, takut nutup mata dan ngakak lg dan terus nangis 😭😭😭😭😭 dan ngakak lg campur campur udah gak ngerti lg sama film nih bagus bagus bagus bagus bagus buangettt siap bantu wujudin 1 juta penonton bang 😁😁 pemain yg lain juga TERBAIKKKK MANTULLL👍👍👍👍👍👍 BESOK NONTON LAGIii lanjuttttt hehe #ghostwriter #ghostwritermovie #starvisionplus #lfl

Siapa yg belum nonton Hayoo?
.
Buat yang udah nonton nih gw kasih obrolan yang gak ada di film, sungguh obrolan Galih dan Naya sangat bermanfaat sekali bagi kita semua😂.
.
.
#GhostWriter
#ghostwritermovie
#starvisionplus

Siapa yg belum nonton Hayoo? . Buat yang udah nonton nih gw kasih obrolan yang gak ada di film, sungguh obrolan Galih dan Naya sangat bermanfaat sekali bagi kita semua😂. . . #GhostWriter #ghostwritermovie #starvisionplus

Latest ghostwriter Instagram Posts

A tale of survival with betrayal and revenge! 💣🚨💣🚨🚀🚨🆕🎬🎥🔥Sneak Attack! 👊😎 I Live By The Code🚨💣 OUTNOW!🔥YOUTUBE 🚨 Can I get some cake? 🙏 Thank you for this plate! 😔🙏 The world needs me! Just know it ain\'t easy! We\'ve come along way together? Yes we have! 👊😎 The One J Metaphor 💥 Ghettopicasso🔥#ghettopicasso #chicagohiphop #masterpiece #poetryinmotion #chicagolive #itsa312thing #musical #ghostwriter #justmoor #zusdoarichikito #music #pioneer #guttadivinci #artist #musicismylife #hiphopgrunge #rapper #flowzart #rhymespitter #rhymestadamus #itsa773thing #barsputin #hiphopculture #jmetaphors #worldwide #yeahilikethat #chitown #RawTalentChi
#intellectualthuglife #blacksheeproyalties

A tale of survival with betrayal and revenge! 💣🚨💣🚨🚀🚨🆕🎬🎥🔥Sneak Attack! 👊😎 I Live By The Code🚨💣 OUTNOW!🔥YOUTUBE 🚨 Can I get some cake? 🙏 Thank you for this plate! 😔🙏 The world needs me! Just know it ain\'t easy! We\'ve come along way together? Yes we have! 👊😎 The One J Metaphor 💥 Ghettopicasso🔥 #ghettopicasso #chicagohiphop #masterpiece #poetryinmotion #chicagolive #itsa312thing #musical #ghostwriter #justmoor #zusdoarichikito #music #pioneer #guttadivinci #artist #musicismylife #hiphopgrunge #rapper #flowzart #rhymespitter #rhymestadamus #itsa773thing #barsputin #hiphopculture #jmetaphors #worldwide #yeahilikethat #chitown #RawTalentChi #intellectualthuglife #blacksheeproyalties

A tale of survival with betrayal and revenge! 💣🚨💣🚨🚀🚨🆕🎬🎥🔥Sneak Attack! 👊😎 I Live By The Code🚨💣 OUTNOW!🔥YOUTUBE 🚨 Can I get some cake? 🙏 Thank you for this plate! 😔🙏 The world needs me! Just know it ain\'t easy! We\'ve come along way together? Yes we have! 👊😎 The One J Metaphor 💥 Ghettopicasso🔥#ghettopicasso #chicagohiphop #masterpiece #poetryinmotion #chicagolive #itsa312thing #musical #ghostwriter #justmoor #zusdoarichikito #music #pioneer #guttadivinci #artist #musicismylife #hiphopgrunge #rapper #flowzart #rhymespitter #rhymestadamus #itsa773thing #barsputin #hiphopculture #jmetaphors #worldwide #yeahilikethat #chitown #RawTalentChi
#intellectualthuglife #blacksheeproyalties

A tale of survival with betrayal and revenge! 💣🚨💣🚨🚀🚨🆕🎬🎥🔥Sneak Attack! 👊😎 I Live By The Code🚨💣 OUTNOW!🔥YOUTUBE 🚨 Can I get some cake? 🙏 Thank you for this plate! 😔🙏 The world needs me! Just know it ain\'t easy! We\'ve come along way together? Yes we have! 👊😎 The One J Metaphor 💥 Ghettopicasso🔥 #ghettopicasso #chicagohiphop #masterpiece #poetryinmotion #chicagolive #itsa312thing #musical #ghostwriter #justmoor #zusdoarichikito #music #pioneer #guttadivinci #artist #musicismylife #hiphopgrunge #rapper #flowzart #rhymespitter #rhymestadamus #itsa773thing #barsputin #hiphopculture #jmetaphors #worldwide #yeahilikethat #chitown #RawTalentChi #intellectualthuglife #blacksheeproyalties

🌟 It is our goal that every single author we work with finishes our process with this type of feedback.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🧰 You’ve already done the hard spiritual work of preparing and preaching your sermons; let us take it from there to put your material into a book that touches lives way beyond your Sunday morning congregation. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 Follow the link in our bio to schedule a call.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#sermontobook #sermonseries #sermons #publishing #christianpublishing #ghostwriter #ghostwriting #churchbooks #christianbooks #christianauthor #publisher #publisher #christianpublisher #christianauthors #thoughtleader #christianspeaker

🌟 It is our goal that every single author we work with finishes our process with this type of feedback.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🧰 You’ve already done the hard spiritual work of preparing and preaching your sermons; let us take it from there to put your material into a book that touches lives way beyond your Sunday morning congregation. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📲 Follow the link in our bio to schedule a call.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #sermontobook #sermonseries #sermons #publishing #christianpublishing #ghostwriter #ghostwriting #churchbooks #christianbooks #christianauthor #publisher #publisher #christianpublisher #christianauthors #thoughtleader #christianspeaker

FEEL FREE TO WRITE TO MY SONGS USE THE SAME FLO AND ADD YOUR OWN WORDS I WANNA SEE HOW THATD, BE ILL LEAVE BPM AND INSTRUMENTALS IN THE BIOS “SEND ITTT” 🏆🏆 @chaptermillion
#chaptermillion
#snippet
#worldstar
#single
#motivation
#applemusic
#spotify
#datpiff
#worldstar
#rnb
#2019
#newmusic
#typebeat
#drake
#partynextdoor
#hypebeast
#highsnobiety
#torylanes
#summer
#sadbois
#latenight
#ghostwriter
#mixtape
#playboicarti

FEEL FREE TO WRITE TO MY SONGS USE THE SAME FLO AND ADD YOUR OWN WORDS I WANNA SEE HOW THATD, BE ILL LEAVE BPM AND INSTRUMENTALS IN THE BIOS “SEND ITTT” 🏆🏆 @chaptermillion #chaptermillion #snippet #worldstar #single #motivation #applemusic #spotify #datpiff #worldstar #rnb #2019 #newmusic #typebeat #drake #partynextdoor #hypebeast #highsnobiety #torylanes #summer #sadbois #latenight #ghostwriter #mixtape #playboicarti

\'Benvenuti nella mia città\' in uscita sui principali store digitali, dal 28 giugno disponibile sul mio canale #youtube #song #canzone #inedito #benvenuti #welcome #napoli #difendolacittà #songwriter #ghostwriter #cantautore #indieitalia #rockitaliano #musicanuova #musicaitaliana #musicaemergente #spotify #itunes #instalike #instamusic
Nuoto controcorrente
In questo mare ardente
Mi nutro di lapilli che bruciano le apparenze
Son sempre stato solo
Non m\'hanno mai dato niente
Tranne un velo pietoso
Da stender su ogni innocente
Per sempre
Quante volte l\'ho pensato
Il crepuscolo, il tramonto, il mio risplender nelle stelle
Non mi rendevo conto, ero ancora addormentato
E adesso mi ritrovo a rimpiangere quel passato
Fanculo
Fanculo
E quante volte c\'ho provato..
E quante volte c\'ho pensato..
Rinchiuso dentro un cubo nero ho imparato a viver da rinnegato!
#rime #poesie #poesia #parole #texte #poeme #rap #ecriture #s #emotion #ghostwriter #chanson #poetry #inspiration #rimesunanimes #book #poesiaitaliana #rima #pensieri #feliz #amour #litterature #musica #poeta #love #philosophie #amore #estimulacionadecuada #beb #bhfyp

Nuoto controcorrente In questo mare ardente Mi nutro di lapilli che bruciano le apparenze Son sempre stato solo Non m\'hanno mai dato niente Tranne un velo pietoso Da stender su ogni innocente Per sempre Quante volte l\'ho pensato Il crepuscolo, il tramonto, il mio risplender nelle stelle Non mi rendevo conto, ero ancora addormentato E adesso mi ritrovo a rimpiangere quel passato Fanculo Fanculo E quante volte c\'ho provato.. E quante volte c\'ho pensato.. Rinchiuso dentro un cubo nero ho imparato a viver da rinnegato! #rime #poesie #poesia #parole #texte #poeme #rap #ecriture #s #emotion #ghostwriter #chanson #poetry #inspiration #rimesunanimes #book #poesiaitaliana #rima #pensieri #feliz #amour #litterature #musica #poeta #love #philosophie #amore #estimulacionadecuada #beb #bhfyp

#repost @meaningful_alignment
__________________
》》》
\'At a time when we feel more inundated than ever by a constant flow of stress, conflict and over-communication, Meaningful Alignment is a timely and effective tool for significantly improving our most critical relationships at work and, more importantly, in our lives away from the office.”
-- John W. Robinson III, Chief Executive Officer, Aaron’s, Inc.
》》》
______________________
.
.
#leadership #executivecoach #BusinessTips #leadershipbooks #books #GhostWriter #booklaunch #booksofig #amwriting

#repost @meaningful_alignment __________________ 》》》 \'At a time when we feel more inundated than ever by a constant flow of stress, conflict and over-communication, Meaningful Alignment is a timely and effective tool for significantly improving our most critical relationships at work and, more importantly, in our lives away from the office.” -- John W. Robinson III, Chief Executive Officer, Aaron’s, Inc. 》》》 ______________________ . . #leadership #executivecoach #BusinessTips #leadershipbooks #books #GhostWriter #booklaunch #booksofig #amwriting

Thanks for your support from my family to yours #downtownAtlanta #cj ❤️@bobby_dubai 👑🙌🏿 #vegaslife #music #dubaivideos #dubai #dubailife #dubaiairport #dubai🇦🇪 #dubaidowntown #dubaimall #dubaiinstagram #brasil #dubaimusic #dubaifashion #bejing #kiev #dubaibusiness ##musicvideos #ghostwriter #newmusic #vegascasting #artistsoninstagram #travel #comedy #africa #china #russia #videography #summer19mix Dm for expensive features and promos 👑💯I own no rights to any music or content.
Siz de yazmayı hedefliyorsanız bu işi profesyonel olarak yapan bir atölye olarak kapılarımız edebiyat sevdalılarına açık...
Www.adimadimyaraticiyazarlik.com
Www.canakkiris.com
#yaraticiyazarlik #canakkiriş #yaratıcıyazarlıkatölyesi #editör #kitap #roman #yaraticiyazarlikatolyesi #edebiyat #kitap #roman #öykü #ghostwriter #lise #akademi #öğretmen #eğitmen #atölye #istanbul #workshop #seminer

Siz de yazmayı hedefliyorsanız bu işi profesyonel olarak yapan bir atölye olarak kapılarımız edebiyat sevdalılarına açık... Www.adimadimyaraticiyazarlik.com Www.canakkiris.com #yaraticiyazarlik #canakkiriş #yaratıcıyazarlıkatölyesi #editör #kitap #roman #yaraticiyazarlikatolyesi #edebiyat #kitap #roman #öykü #ghostwriter #lise #akademi #öğretmen #eğitmen #atölye #istanbul #workshop #seminer

Nowadays it’s not enough for a writer to just be a writer.
⠀⠀
Maybe it never was. I suspect that these old tales of inkstained wretches hiding away in their dens and simply scribing book after book, handing off all the PR duties to someone else, are not quite honest. Have you heard the one about Guy de Maupassant, master of the short story, who advertised his latest tale on the side of a hot-air balloon floating over Paris?
⠀⠀
Talk about a publicity stunt.
⠀⠀
In any case, you can’t just write in seclusion and expect to sell. You have to be ready to *perform*. For a lot of us introverted authors, the thought of stepping out onto a stage and talking about our work is terrifying. Or, hell, forget the stage, how about just giving an elevator pitch for your book to one person. It’s a whole different skillset than story-crafting, and it can be intimidating.
⠀⠀
But it’s important to work on these skills. Publicity opportunities are not just helpful but necessary. You might want to think of yourself as an actor while preparing for them. Come up with some “lines” about your book and memorize them; these are your talking points. If you’re as bad at ad-libbing as I am, talking points will be your lifeline during an interview or public reading.
⠀⠀
Performance isn’t limited to in-person events, either. Readers want to see you and communicate with you on social media, which is, make no mistake, a performative space itself.
⠀⠀
Strutting out onto a virtual stage has its advantages—you can be in your pajamas and you never have to ad-lib, at least for the written forms of social media. But the challenge is that you have to *perform* yourself, not just *be* yourself. Because people are still looking to be entertained and informed.
⠀⠀
Start thinking about it now, while you’re writing your book… how can you perform it, and perform yourself? What would your ideal readers like to hear you say?
Pictured: @theseacoastrep stage in Portsmouth, NH.
📚
📚
📚
📚
📚
📚
#writer #writersociety #writersofig #writersofinstagram #writinginspiration #writerslife #readersofinstagram #readingismagic #bookstagram #writingcommunity #authorsofinstagram #ghostwriter #ghostwriting #theatre #theater

Nowadays it’s not enough for a writer to just be a writer. ⠀⠀ Maybe it never was. I suspect that these old tales of inkstained wretches hiding away in their dens and simply scribing book after book, handing off all the PR duties to someone else, are not quite honest. Have you heard the one about Guy de Maupassant, master of the short story, who advertised his latest tale on the side of a hot-air balloon floating over Paris? ⠀⠀ Talk about a publicity stunt. ⠀⠀ In any case, you can’t just write in seclusion and expect to sell. You have to be ready to *perform*. For a lot of us introverted authors, the thought of stepping out onto a stage and talking about our work is terrifying. Or, hell, forget the stage, how about just giving an elevator pitch for your book to one person. It’s a whole different skillset than story-crafting, and it can be intimidating. ⠀⠀ But it’s important to work on these skills. Publicity opportunities are not just helpful but necessary. You might want to think of yourself as an actor while preparing for them. Come up with some “lines” about your book and memorize them; these are your talking points. If you’re as bad at ad-libbing as I am, talking points will be your lifeline during an interview or public reading. ⠀⠀ Performance isn’t limited to in-person events, either. Readers want to see you and communicate with you on social media, which is, make no mistake, a performative space itself. ⠀⠀ Strutting out onto a virtual stage has its advantages—you can be in your pajamas and you never have to ad-lib, at least for the written forms of social media. But the challenge is that you have to *perform* yourself, not just *be* yourself. Because people are still looking to be entertained and informed. ⠀⠀ Start thinking about it now, while you’re writing your book… how can you perform it, and perform yourself? What would your ideal readers like to hear you say? Pictured: @theseacoastrep stage in Portsmouth, NH. 📚 📚 📚 📚 📚 📚 #writer #writersociety #writersofig #writersofinstagram #writinginspiration #writerslife #readersofinstagram #readingismagic #bookstagram #writingcommunity #authorsofinstagram #ghostwriter #ghostwriting #theatre #theater

Thanks for your support from my family to yours #downtownAtlanta #cj ❤️@bobby_dubai 👑🙌🏿 #vegaslife #music #dubaivideos #dubai #dubailife #dubaiairport #dubai🇦🇪 #dubaidowntown #dubaimall #dubaiinstagram #brasil #dubaimusic #dubaifashion #bejing #kiev #dubaibusiness ##musicvideos #ghostwriter #newmusic #vegascasting #artistsoninstagram #travel #comedy #africa #china #russia #videography #summer19mix Dm for expensive features and promos 👑💯I own no rights to any music or content.
Siz de yazmayı hedefliyorsanız bu işi profesyonel olarak yapan bir atölye olarak kapılarımız edebiyat sevdalılarına açık...
Www.adimadimyaraticiyazarlik.com
Www.canakkiris.com
#yaraticiyazarlik #canakkiriş #yaratıcıyazarlıkatölyesi #editör #kitap #roman #yaraticiyazarlikatolyesi #edebiyat #kitap #roman #öykü #ghostwriter #lise #akademi #öğretmen #eğitmen #atölye #istanbul #workshop #seminer

Siz de yazmayı hedefliyorsanız bu işi profesyonel olarak yapan bir atölye olarak kapılarımız edebiyat sevdalılarına açık... Www.adimadimyaraticiyazarlik.com Www.canakkiris.com #yaraticiyazarlik #canakkiriş #yaratıcıyazarlıkatölyesi #editör #kitap #roman #yaraticiyazarlikatolyesi #edebiyat #kitap #roman #öykü #ghostwriter #lise #akademi #öğretmen #eğitmen #atölye #istanbul #workshop #seminer

Diamond Ink every writing needs are met.
Editing Ghost Writing Writing Class English Advisor for Research Papers Resume Writing & Writing Business Plans.
E-mail the Guru Writer, Damita Jo at damitajodiamond@gmail.com It starts in the spirit let\'s Manifest it in the Natural.
#writerguru
#author
#DiamondInk
#ghostwriter
#WriteYourStory

Diamond Ink every writing needs are met. Editing Ghost Writing Writing Class English Advisor for Research Papers Resume Writing & Writing Business Plans. E-mail the Guru Writer, Damita Jo at damitajodiamond @gmail .com It starts in the spirit let\'s Manifest it in the Natural. #writerguru #author #DiamondInk #ghostwriter #WriteYourStory

La punchline de la soirée 🤒🤕 Je mets des coups de physique à des sales critiques
Puis la clinique dit qu\'elles sont en état critique
#punchline #parolier #lyrics #rapfrançais #rapper #rapartist #author #ghostwriter #rapfrancaisbuzzz

La punchline de la soirée 🤒🤕 Je mets des coups de physique à des sales critiques Puis la clinique dit qu\'elles sont en état critique #punchline #parolier #lyrics #rapfrançais #rapper #rapartist #author #ghostwriter #rapfrancaisbuzzz

Virtual Assistant 👩‍💻
.
Invaluable support for you and/or your business, from a person you trust, but may not have met face to face. .
Hire us.

Virtual Assistant 👩‍💻 . Invaluable support for you and/or your business, from a person you trust, but may not have met face to face. . Hire us.

💜Choices. Decisions. Actions. ..

💜Choices. Decisions. Actions. ..

Dialekt ist Verbundenheit.
Dialekt ist Zusammengehörigkeit.
Dialekt ist emotionale Nähe.
Dialekt ist die Wurzel des Seins.
Dialekt ist Gefühl.
Dialekt ist kulturelles Erbe.
Dialekt ist Freiheit.
#idea2text #münchen #minga #dahoam #heimat #herkunft #dialekt #mundart #schreiben #buch #bücher #lesen #lektor #ghostwriter #sprache #bayern #dahoamisdahoam #gefühl #freiheit #wirkung #wirkungdurchsprache

Dialekt ist Verbundenheit. Dialekt ist Zusammengehörigkeit. Dialekt ist emotionale Nähe. Dialekt ist die Wurzel des Seins. Dialekt ist Gefühl. Dialekt ist kulturelles Erbe. Dialekt ist Freiheit. #idea2text #münchen #minga #dahoam #heimat #herkunft #dialekt #mundart #schreiben #buch #bücher #lesen #lektor #ghostwriter #sprache #bayern #dahoamisdahoam #gefühl #freiheit #wirkung #wirkungdurchsprache

Bianco assoluto. Bianco al di là di ogni bianchezza. Bianco dell’incombere del bianco. Bianco senza compromessi, attraverso esclusione, attraverso lo sradicamento totale del non bianco. Bianco folle, arrabbiato, che urla con bianchezza. Fanatico, furioso, che sceglie la vittima. Bianco elettrico orribile, implacabile, assassino. Bianco in esplosioni di bianco. (Henri Michaux)
#photography #fotografia #bianco #white #street #streetphotography #conceptualphotography #fotografiaconcettuale #ghostwriter #scrittorefantasma #author #autore #writer #scrittore #quotes #henrimichaux

Bianco assoluto. Bianco al di là di ogni bianchezza. Bianco dell’incombere del bianco. Bianco senza compromessi, attraverso esclusione, attraverso lo sradicamento totale del non bianco. Bianco folle, arrabbiato, che urla con bianchezza. Fanatico, furioso, che sceglie la vittima. Bianco elettrico orribile, implacabile, assassino. Bianco in esplosioni di bianco. (Henri Michaux) #photography #fotografia #bianco #white #street #streetphotography #conceptualphotography #fotografiaconcettuale #ghostwriter #scrittorefantasma #author #autore #writer #scrittore #quotes #henrimichaux

Thanks for your support from my family to yours #downtownAtlanta #cj ❤️@bobby_dubai 👑🙌🏿 #vegaslife #music #dubaivideos #dubai #dubailife #dubaiairport #dubai🇦🇪 #dubaidowntown #dubaimall #dubaiinstagram #brasil #dubaimusic #dubaifashion #dubaistyle #dubaibusiness ##musicvideos #ghostwriter #newmusic #vegascasting #artistsoninstagram #travel #comedy #africa #china #russia #videography #summer19mix Dm for expensive features and promos 👑💯I own no rights to any music or content.
Auf dem Weg🚶🏼‍♂️zum roten 80er-Jahre-Klassiker #porsche944 😎
.
.
Könnte genau so eine Kulisse aus „Attila, Goldbube und der Kronzeuge - Baden-Baden 86-87“ von Henri Löwenzeit sein (Link zum Buch 📖 oben in der Bio 🏁)
.
.
#ghostgraph #ghostwriter #porscheliebe #944 #transaxle #ausdemschatteninslicht #parkedcar #sportscar #klassiker #80er #kultauto #autorenleben #autoliebe #zufuß #ausfahrt #becauseracecar #targa #streetart #redcar #kurvenräuber #youngtimer #henrilöwenzeit #zeitreise #attilagoldbubeundderkronzeuge #alltagsklassiker #bücher #buchtipp #underrated unbezahlte Werbung

Auf dem Weg🚶🏼‍♂️zum roten 80er-Jahre-Klassiker #porsche944 😎 . . Könnte genau so eine Kulisse aus „Attila, Goldbube und der Kronzeuge - Baden-Baden 86-87“ von Henri Löwenzeit sein (Link zum Buch 📖 oben in der Bio 🏁) . . #ghostgraph #ghostwriter #porscheliebe #944 #transaxle #ausdemschatteninslicht #parkedcar #sportscar #klassiker #80er #kultauto #autorenleben #autoliebe #zufuß #ausfahrt #becauseracecar #targa #streetart #redcar #kurvenräuber #youngtimer #henrilöwenzeit #zeitreise #attilagoldbubeundderkronzeuge #alltagsklassiker #bücher #buchtipp #underrated unbezahlte Werbung

Lie number five is so easy to believe. It’s also one of the biggest reasons we stay stagnant and don’t pursue our goals.
New blog is up! You know where the link is. ⭐️ #realestateblogger #workfromanywhere #writersofinstagram #freelance #mompreneur #freelancewriter #blogger #blog #fiveliesseries #ghostwriter #ghostwriting #mac #entrepreneur #writersofinstagram #noexcuses

Lie number five is so easy to believe. It’s also one of the biggest reasons we stay stagnant and don’t pursue our goals. New blog is up! You know where the link is. ⭐️ #realestateblogger #workfromanywhere #writersofinstagram #freelance #mompreneur #freelancewriter #blogger #blog #fiveliesseries #ghostwriter #ghostwriting #mac #entrepreneur #writersofinstagram #noexcuses

Siz de yazmayı hedefliyorsanız bu işi profesyonel olarak yapan bir atölye olarak kapılarımız edebiyat sevdalılarına açık...
Www.adimadimyaraticiyazarlik.com
Www.canakkiris.com
#yaraticiyazarlik #canakkiriş #yaratıcıyazarlıkatölyesi #editör #kitap #roman #yaraticiyazarlikatolyesi #edebiyat #kitap #roman #öykü #ghostwriter #lise #akademi #öğretmen #eğitmen #atölye #istanbul #workshop #seminer

Siz de yazmayı hedefliyorsanız bu işi profesyonel olarak yapan bir atölye olarak kapılarımız edebiyat sevdalılarına açık... Www.adimadimyaraticiyazarlik.com Www.canakkiris.com #yaraticiyazarlik #canakkiriş #yaratıcıyazarlıkatölyesi #editör #kitap #roman #yaraticiyazarlikatolyesi #edebiyat #kitap #roman #öykü #ghostwriter #lise #akademi #öğretmen #eğitmen #atölye #istanbul #workshop #seminer

Siz de yazmayı hedefliyorsanız bu işi profesyonel olarak yapan bir atölye olarak kapılarımız edebiyat sevdalılarına açık...
Www.adimadimyaraticiyazarlik.com
Www.canakkiris.com
#yaraticiyazarlik #canakkiriş #yaratıcıyazarlıkatölyesi #editör #kitap #roman #yaraticiyazarlikatolyesi #edebiyat #kitap #roman #öykü #ghostwriter #lise #akademi #öğretmen #eğitmen #atölye #istanbul #workshop #seminer

Siz de yazmayı hedefliyorsanız bu işi profesyonel olarak yapan bir atölye olarak kapılarımız edebiyat sevdalılarına açık... Www.adimadimyaraticiyazarlik.com Www.canakkiris.com #yaraticiyazarlik #canakkiriş #yaratıcıyazarlıkatölyesi #editör #kitap #roman #yaraticiyazarlikatolyesi #edebiyat #kitap #roman #öykü #ghostwriter #lise #akademi #öğretmen #eğitmen #atölye #istanbul #workshop #seminer

It\'s June 26 (or 6-26) -- that\'s right, Stitch Day!
In the Lilo and Stitch movies, Stitch is referred to originally as “626” because he was Jumba’s 626th experiment.
Some say that the experiment number for Stitch (626) is an area code for the San Gabriel Valley in Southern California which is the area next to Burbank Disney Animation Studios where some of the writers live or are from this area.
Some also say that Stitch is based on the Planck Constant (6.626 x . . .), which is used to calculate the energy produced by a wave.
It’s also fair to assume that there were 625 failed attempts to “build” the experiment that eventually “626” became known as ‘Stitch’. Whatever “626” means,
Happy Stitch Day!

It\'s June 26 (or 6-26) -- that\'s right, Stitch Day! In the Lilo and Stitch movies, Stitch is referred to originally as “626” because he was Jumba’s 626th experiment. Some say that the experiment number for Stitch (626) is an area code for the San Gabriel Valley in Southern California which is the area next to Burbank Disney Animation Studios where some of the writers live or are from this area. Some also say that Stitch is based on the Planck Constant (6.626 x . . .), which is used to calculate the energy produced by a wave. It’s also fair to assume that there were 625 failed attempts to “build” the experiment that eventually “626” became known as ‘Stitch’. Whatever “626” means, Happy Stitch Day!

Bro caught me in traffic for shirt order & hard copies!#GROGF#HyenaGangg#HyenaGyrl#HyenaGanggPhotography#HyenaGanggAfrica#support#indie#artist#ghostwriter#hiphop#rap#lyrics#bars#ceo#ownership#grind#dedication#newmusic#Texas#Dallas#hustle#activist#revolutionary#humanitarian from @zillavation - Finally linked w/ @jay.truble for my GROGF Vol 2 .. noticed he said “he promotes for Tidal but streaming on all platforms is appreciated” Tidal pays you more for your digital streams Artist💡.. he actually taught me that 💯.. nonetheless.. Get Rich oh Go Fed Bihhh #Fam #Real1 #UniversalZilla #ZWA @hyenagangghyenagyrlclothing @hyenaganggphotography - #regrann

Bro caught me in traffic for shirt order & hard copies! #GROGF #HyenaGangg #HyenaGyrl #HyenaGanggPhotography #HyenaGanggAfrica #support #indie #artist #ghostwriter #hiphop #rap #lyrics #bars #ceo #ownership #grind #dedication #newmusic #Texas #Dallas #hustle #activist #revolutionary #humanitarian from @zillavation - Finally linked w/ @jay .truble for my GROGF Vol 2 .. noticed he said “he promotes for Tidal but streaming on all platforms is appreciated” Tidal pays you more for your digital streams Artist💡.. he actually taught me that 💯.. nonetheless.. Get Rich oh Go Fed Bihhh #Fam #Real1 #UniversalZilla #ZWA @hyenagangghyenagyrlclothing @hyenaganggphotography - #regrann

How do you stay balanced when writing a book? Join me on a FB Live Tuesday July 2 at 7:00 pm, PST. #writersmeditate #bookcoach #bookcoaching #ghostwriter #ghostwriting

How do you stay balanced when writing a book? Join me on a FB Live Tuesday July 2 at 7:00 pm, PST. #writersmeditate #bookcoach #bookcoaching #ghostwriter #ghostwriting

Do you want to write a book? But need help writing?⠀
Ghost Writer Media is here to help⠀
Let\'s Talk lizzy@gwm.services⠀
http://bit.ly/2Fyh3oC⠀
#ghostwriter⠀
#writing⠀
#writer⠀
#publishing⠀
#editing⠀
#bookmarketing⠀
#author⠀
#freelancewriting

Do you want to write a book? But need help writing?⠀ Ghost Writer Media is here to help⠀ Let\'s Talk lizzy @gwm .services⠀ http://bit.ly/2Fyh3oC⠀ #ghostwriter#writing#writer#publishing#editing#bookmarketing#author#freelancewriting

sebutkan semua nama yang ada di dalam foto ini...☺️☺️
#ghostwriter #squad #movie

sebutkan semua nama yang ada di dalam foto ini...☺️☺️ #ghostwriter #squad #movie

I’ve been taking on some special new projects that have a distinct marketing flavor.
I’m excited! I’m nervous. I’m making an Instagram about it!
#freelancewriter #nopantswriter #ghostwriter #marketingtools #secondpost #pacificnorthwestisbest #whitepages #varietymedia #spiceoflife #misswriter #portlandor

I’ve been taking on some special new projects that have a distinct marketing flavor. I’m excited! I’m nervous. I’m making an Instagram about it! #freelancewriter #nopantswriter #ghostwriter #marketingtools #secondpost #pacificnorthwestisbest #whitepages #varietymedia #spiceoflife #misswriter #portlandor

Shots fired 💥 my version 🤣. 🎼when u ring I divert the calls / took my shot I’m the first to score💦💦/ ask my Exes I’ve hurt them all 😭🤣. Don’t take it personal ( jhene aiko) #coversong #unsignedartist #unsignedrapper #unsigned #ukrapper #ukrap #ukrapmusic #ghostwriter #songwriter #iloverap #brum

Shots fired 💥 my version 🤣. 🎼when u ring I divert the calls / took my shot I’m the first to score💦💦/ ask my Exes I’ve hurt them all 😭🤣. Don’t take it personal ( jhene aiko) #coversong #unsignedartist #unsignedrapper #unsigned #ukrapper #ukrap #ukrapmusic #ghostwriter #songwriter #iloverap #brum

(The Game)🔊
New Music 🎧
🎤 (Youtube)
#Clevelandup

(The Game)🔊 New Music 🎧 🎤 (Youtube) #Clevelandup

(ᴅʀᴏᴘᴘɪɴɢ ғʀɪᴅᴀʏ)
(I know yall tired of seeing soon😂) ᴳᶤᵛᵉ ᴸᵒᵛᵉ
ᴵ ˢʰᵒʷ ᶤᵗ ᴮᵃᶜᵏ
ʀᴀᴘᴘᴇʀ & ᴘᴏᴇᴛ
𝑭𝒐𝒍𝒍𝒐𝒘. (🎙)
(🔥)
(💯) ǫᴜᴏᴛᴇ ʙʏ ɢʜᴏsᴛ ᴠᴇɴᴏᴍ >(It takes alot to get noticed
Ever more to impress
I got a mission that\'s noted
It\'s called success. 👑)< ıllıllı Read Quotes/ Watch Vids/Listen to🎵/Leave Comments/Rep The Clan ⚔ ıllıllı
ɢʜᴏsᴛ ᴏᴜᴛ 💨
ғᴏʟʟᴏᴡ @itsghostvenom
ᴛᴡɪᴛᴛᴇʀ: @Itsghostvenom
ʏᴏᴜᴛᴜʙᴇ: Ghost Venom
sᴘᴏᴛɪғʏ: Ghost Venom
ᴛɪᴅᴀʟ: Ghost Venom
ɪᴛᴜɴᴇs: Ghost Venom
sᴏᴜɴᴅᴄʟᴏᴜᴅ: Ghost Venom
ᴛʜᴀɴᴋs ғᴏʀ ᴡᴀᴛᴄʜɪɴɢ/ᴠɪᴇᴡɪɴɢ ᴍʏ ᴄᴏɴᴛᴇɴᴛ
#chicago #90s #hiphop #90sbaby #writer #royalty #verified #realhiphop #poetry #music #muiscvideos #Chicagoartist #oldschool #ghostwriter #writersofInstagram #celebrity #upcomingartist #savage #Quote #money #Reality #undergroundartist #creative #illuminati #itsghostvenom #bodypositive #highvibration #writersofig
@Worldstar
ᴋᴇᴇᴘɪɴɢ ɪᴛ 💯 ᴅᴀɪʟʏ
ᴛɪʀᴇᴅ ᴏғ ᴛʜᴇ ғᴀᴋᴇ (👑)

(ᴅʀᴏᴘᴘɪɴɢ ғʀɪᴅᴀʏ) (I know yall tired of seeing soon😂) ᴳᶤᵛᵉ ᴸᵒᵛᵉ ᴵ ˢʰᵒʷ ᶤᵗ ᴮᵃᶜᵏ ʀᴀᴘᴘᴇʀ & ᴘᴏᴇᴛ 𝑭𝒐𝒍𝒍𝒐𝒘. (🎙) (🔥) (💯) ǫᴜᴏᴛᴇ ʙʏ ɢʜᴏsᴛ ᴠᴇɴᴏᴍ >(It takes alot to get noticed Ever more to impress I got a mission that\'s noted It\'s called success. 👑)< ıllıllı Read Quotes/ Watch Vids/Listen to🎵/Leave Comments/Rep The Clan ⚔ ıllıllı ɢʜᴏsᴛ ᴏᴜᴛ 💨 ғᴏʟʟᴏᴡ @itsghostvenom ᴛᴡɪᴛᴛᴇʀ: @Itsghostvenom ʏᴏᴜᴛᴜʙᴇ: Ghost Venom sᴘᴏᴛɪғʏ: Ghost Venom ᴛɪᴅᴀʟ: Ghost Venom ɪᴛᴜɴᴇs: Ghost Venom sᴏᴜɴᴅᴄʟᴏᴜᴅ: Ghost Venom ᴛʜᴀɴᴋs ғᴏʀ ᴡᴀᴛᴄʜɪɴɢ/ᴠɪᴇᴡɪɴɢ ᴍʏ ᴄᴏɴᴛᴇɴᴛ #chicago #90s #hiphop #90sbaby #writer #royalty #verified #realhiphop #poetry #music #muiscvideos #Chicagoartist #oldschool #ghostwriter #writersofInstagram #celebrity #upcomingartist #savage #Quote #money #Reality #undergroundartist #creative #illuminati #itsghostvenom #bodypositive #highvibration #writersofig @Worldstar ᴋᴇᴇᴘɪɴɢ ɪᴛ 💯 ᴅᴀɪʟʏ ᴛɪʀᴇᴅ ᴏғ ᴛʜᴇ ғᴀᴋᴇ (👑)

Bob Dylan, American folksinger who moved from folk to rock music in the 1960s, infusing the lyrics of rock and roll, theretofore concerned mostly with boy-girl romantic innuendo, with the intellectualism of classic literature and poetry. Hailed as the Shakespeare of his generation, Dylan sold tens of millions of albums, wrote more than 500 songs recorded by more than 2,000 artists, performed all over the world, and set the standard for lyric writing. He was awarded the Nobel Prize for Literature in 2016. .
.
.
.
#lifequotes #quotesoftheday #dailyquotesforyou #quotesforyou #deepquotes #blackandwhitequotes #lifesayings #sayings #sayingsandquotes #wisewordsofwisdom #writers_den_ #ghostwriter #quotestoinspire #quotestoremember #quotesdailylife #writersociety #bestsayings #writerslife #bestquotes #quote_of_the_day #motivationquotes #motivationalquotes #motivationalquotesoftheday #motivatedmindset #nevergiveupquotes #keepfighting #powerfulquote #poetryislife
#quotes

Bob Dylan, American folksinger who moved from folk to rock music in the 1960s, infusing the lyrics of rock and roll, theretofore concerned mostly with boy-girl romantic innuendo, with the intellectualism of classic literature and poetry. Hailed as the Shakespeare of his generation, Dylan sold tens of millions of albums, wrote more than 500 songs recorded by more than 2,000 artists, performed all over the world, and set the standard for lyric writing. He was awarded the Nobel Prize for Literature in 2016. . . . . #lifequotes #quotesoftheday #dailyquotesforyou #quotesforyou #deepquotes #blackandwhitequotes #lifesayings #sayings #sayingsandquotes #wisewordsofwisdom #writers_den_ #ghostwriter #quotestoinspire #quotestoremember #quotesdailylife #writersociety #bestsayings #writerslife #bestquotes #quote_of_the_day #motivationquotes #motivationalquotes #motivationalquotesoftheday #motivatedmindset #nevergiveupquotes #keepfighting #powerfulquote #poetryislife #quotes

🤫😂🤧 Real Talk I Don’t Wanna Talk Rip To That Fake Shit 🤐 Watch To The End it’s A #Freestyle Should I Put It Together Or Not let me know # #NODATE OR #PAIN19 the PRODUCT IS ON THE WAY #G4DD #millionairemindset #worldstar #hot97 #robbery #hiphopmusic #singer #Vine #Ghostwriter / #SongWriter But I don’t Write If You Wanna Buy This Hook Dm Me #19 x #G43

🤫😂🤧 Real Talk I Don’t Wanna Talk Rip To That Fake Shit 🤐 Watch To The End it’s A #Freestyle Should I Put It Together Or Not let me know # #NODATE OR #PAIN19 the PRODUCT IS ON THE WAY #G4DD #millionairemindset #worldstar #hot97 #robbery #hiphopmusic #singer #Vine #Ghostwriter / #SongWriter But I don’t Write If You Wanna Buy This Hook Dm Me #19 x #G43

Full poem 👇🦋
.
.
I’ve been running from you for so long
I almost forgot what you looked like
I have no idea who you are
Or what body you live in
I’m a misery in a company
Of forgetful, soulful wonder
How could I forget
The person that I am?
The soul that I have?
The mystery I belong to?
Denying me is denying you
I’m sorry,
For always running from you
.
I’m here 🌷

Full poem 👇🦋 . . I’ve been running from you for so long I almost forgot what you looked like I have no idea who you are Or what body you live in I’m a misery in a company Of forgetful, soulful wonder How could I forget The person that I am? The soul that I have? The mystery I belong to? Denying me is denying you I’m sorry, For always running from you . I’m here 🌷

Finished up this epic track for @sovereign_official_
Check it out in full on my YouTube portfolio
For fans of Melodic Metal/Djent
Thanks for listening 👊
#metal #djent #melodicmetal #deathcore #metalcore #metalproducer #songwriting #songwriter #ghostwriter #metalghostwriter #metalscream #metalvocals #metalvocalist

Finished up this epic track for @sovereign_official_ Check it out in full on my YouTube portfolio For fans of Melodic Metal/Djent Thanks for listening 👊 #metal #djent #melodicmetal #deathcore #metalcore #metalproducer #songwriting #songwriter #ghostwriter #metalghostwriter #metalscream #metalvocals #metalvocalist

(ᴅʀᴏᴘᴘɪɴɢ sᴏᴏɴ)
ᴳᶤᵛᵉ ᴸᵒᵛᵉ
ᴵ ˢʰᵒʷ ᶤᵗ ᴮᵃᶜᵏ
ʀᴀᴘᴘᴇʀ & ᴘᴏᴇᴛ
𝑭𝒐𝒍𝒍𝒐𝒘. (🎙)
(🔥)
(💯) ǫᴜᴏᴛᴇ ʙʏ ɢʜᴏsᴛ ᴠᴇɴᴏᴍ >(It takes alot to get noticed
Ever more to impress
I got a mission that\'s noted
It\'s called success. 👑)< ıllıllı Read Quotes/ Watch Vids/Listen to🎵/Leave Comments/Rep The Clan ⚔ ıllıllı
ɢʜᴏsᴛ ᴏᴜᴛ 💨
ғᴏʟʟᴏᴡ @itsghostvenom
ᴛᴡɪᴛᴛᴇʀ: @Itsghostvenom
ʏᴏᴜᴛᴜʙᴇ: Ghost Venom
sᴘᴏᴛɪғʏ: Ghost Venom
ᴛɪᴅᴀʟ: Ghost Venom
ɪᴛᴜɴᴇs: Ghost Venom
sᴏᴜɴᴅᴄʟᴏᴜᴅ: Ghost Venom
ᴛʜᴀɴᴋs ғᴏʀ ᴡᴀᴛᴄʜɪɴɢ/ᴠɪᴇᴡɪɴɢ ᴍʏ ᴄᴏɴᴛᴇɴᴛ
#chicago #90s #hiphop #90sbaby #writer #royalty #verified #realhiphop #poetry #music #muiscvideos #Chicagoartist #oldschool #ghostwriter #writersofInstagram #celebrity #upcomingartist #savage #Quote #money #Reality #undergroundartist #creative #illuminati #itsghostvenom #bodypositive #highvibration #writersofig
@Worldstar
ᴋᴇᴇᴘɪɴɢ ɪᴛ 💯 ᴅᴀɪʟʏ
ᴛɪʀᴇᴅ ᴏғ ᴛʜᴇ ғᴀᴋᴇ (👑)

(ᴅʀᴏᴘᴘɪɴɢ sᴏᴏɴ) ᴳᶤᵛᵉ ᴸᵒᵛᵉ ᴵ ˢʰᵒʷ ᶤᵗ ᴮᵃᶜᵏ ʀᴀᴘᴘᴇʀ & ᴘᴏᴇᴛ 𝑭𝒐𝒍𝒍𝒐𝒘. (🎙) (🔥) (💯) ǫᴜᴏᴛᴇ ʙʏ ɢʜᴏsᴛ ᴠᴇɴᴏᴍ >(It takes alot to get noticed Ever more to impress I got a mission that\'s noted It\'s called success. 👑)< ıllıllı Read Quotes/ Watch Vids/Listen to🎵/Leave Comments/Rep The Clan ⚔ ıllıllı ɢʜᴏsᴛ ᴏᴜᴛ 💨 ғᴏʟʟᴏᴡ @itsghostvenom ᴛᴡɪᴛᴛᴇʀ: @Itsghostvenom ʏᴏᴜᴛᴜʙᴇ: Ghost Venom sᴘᴏᴛɪғʏ: Ghost Venom ᴛɪᴅᴀʟ: Ghost Venom ɪᴛᴜɴᴇs: Ghost Venom sᴏᴜɴᴅᴄʟᴏᴜᴅ: Ghost Venom ᴛʜᴀɴᴋs ғᴏʀ ᴡᴀᴛᴄʜɪɴɢ/ᴠɪᴇᴡɪɴɢ ᴍʏ ᴄᴏɴᴛᴇɴᴛ #chicago #90s #hiphop #90sbaby #writer #royalty #verified #realhiphop #poetry #music #muiscvideos #Chicagoartist #oldschool #ghostwriter #writersofInstagram #celebrity #upcomingartist #savage #Quote #money #Reality #undergroundartist #creative #illuminati #itsghostvenom #bodypositive #highvibration #writersofig @Worldstar ᴋᴇᴇᴘɪɴɢ ɪᴛ 💯 ᴅᴀɪʟʏ ᴛɪʀᴇᴅ ᴏғ ᴛʜᴇ ғᴀᴋᴇ (👑)

Thanks for your support from my family to yours #downtownAtlanta #cj ❤️@bobby_dubai 👑🙌🏿 #vegaslife #music #dubaivideos #dubai #dubailife #dubaiairport #dubai🇦🇪 #dubaidowntown #dubaimall #dubaiinstagram #brasil #dubaimusic #dubaifashion #dubaistyle #dubaibusiness ##musicvideos #ghostwriter #newmusic #vegascasting #artistsoninstagram #travel #comedy #africa #china #russia #videography #summer19mix Dm for expensive features and promos 👑💯I own no rights to any music or content.
Mama 🐝 got the buzzzzzzz on the sexy shoes, Honty Chile...
🐝
💛
#shoecam #sexyshoes #brandambassador #ghostwriter #ghostridethewhip #kickyoutothecurb #noscrubs #walkonby #thesebootsaremadeforwalking👢 #youseeme #MamaBee🐝
#dck🖤💙💜👀👣💪🙏🤷🌏💩🙈🙉🙊

Mama 🐝 got the buzzzzzzz on the sexy shoes, Honty Chile... 🐝 💛 #shoecam #sexyshoes #brandambassador #ghostwriter #ghostridethewhip #kickyoutothecurb #noscrubs #walkonby #thesebootsaremadeforwalking👢 #youseeme #MamaBee🐝 #dck🖤💙💜👀👣💪🙏🤷🌏💩🙈🙉🙊

She a Trophy 🏆 Not a Groupie 🙋🏽‍♀️💁🏻‍♀️🙋🏿‍♀️(BARS). 🎶🔜🔜 drop ft @sneekz_da_1 #rap4life #repost #not #for #everyone #ukrap #unsigned #unsignedrapper #soundcloudrapper #spotify #brum #ghostwriter #songwriter

She a Trophy 🏆 Not a Groupie 🙋🏽‍♀️💁🏻‍♀️🙋🏿‍♀️(BARS). 🎶🔜🔜 drop ft @sneekz_da_1 #rap4life #repost #not #for #everyone #ukrap #unsigned #unsignedrapper #soundcloudrapper #spotify #brum #ghostwriter #songwriter

Full Poem 👇
————————————————————————
Wander Free
I’ve said so many words,
with my heart left on my sleeve.
I’ve come so many miles,
on the road back home from defeat.
The war was fought for years,
in my anger and deceit.
But now I’m seeing clear
that the truth’s inside of me.
My Dear I’ll wander free,
and I lost the map back home.
Just know I’m living proof
that this life’s a journey to love.
modern_sooth
————————————————————————
Leave a comment if the poem inspired you!
✍️✍️✍️
——————————————————————
Also if you’d like to co-collaborate on a project!
Follow - 👉@modern_sooth 👈
Link to my books in profile description. ————————————————————————
Much Love 🔥💚🔥
————————————————————————
DM for a feature!
————————————————————————
Free poetry books
The Heart’s Call
Between the Words
Available through link in profile description!

Full Poem 👇 ———————————————————————— Wander Free I’ve said so many words, with my heart left on my sleeve. I’ve come so many miles, on the road back home from defeat. The war was fought for years, in my anger and deceit. But now I’m seeing clear that the truth’s inside of me. My Dear I’ll wander free, and I lost the map back home. Just know I’m living proof that this life’s a journey to love. modern_sooth ———————————————————————— Leave a comment if the poem inspired you! ✍️✍️✍️ —————————————————————— Also if you’d like to co-collaborate on a project! Follow - 👉 @modern_sooth 👈 Link to my books in profile description. ———————————————————————— Much Love 🔥💚🔥 ———————————————————————— DM for a feature! ———————————————————————— Free poetry books The Heart’s Call Between the Words Available through link in profile description!

Full Poem 👇
————————————————————————
Trust the Fall
You have the strength,
you’ve got the heart.
You’ve come this far,
and climbed the tower.
You’re at the top,
feet off the side.
Will you take the leap,
and soar or glide?
Would you choose to drop,
you’re selfish pride.
Or would you fall,
and not believe you can fly.
You’ve got a choice,
you’ve got a chance.
So take my hand,
and trust the dance.
We both may fall,
and that’s the point.
Just trust the fall,
And drop the fright.
modern_sooth
————————————————————————
Leave a comment if the poem inspired you!
✍️✍️✍️
——————————————————————
Also if you’d like to co-collaborate on a project!
Follow - 👉@modern_sooth 👈
Link to my books in profile description. ————————————————————————
Much Love 🔥💚🔥
————————————————————————
DM for a feature!
————————————————————————
Free poetry books
The Heart’s Call
Between the Words
Available through link in profile description!

Full Poem 👇 ———————————————————————— Trust the Fall You have the strength, you’ve got the heart. You’ve come this far, and climbed the tower. You’re at the top, feet off the side. Will you take the leap, and soar or glide? Would you choose to drop, you’re selfish pride. Or would you fall, and not believe you can fly. You’ve got a choice, you’ve got a chance. So take my hand, and trust the dance. We both may fall, and that’s the point. Just trust the fall, And drop the fright. modern_sooth ———————————————————————— Leave a comment if the poem inspired you! ✍️✍️✍️ —————————————————————— Also if you’d like to co-collaborate on a project! Follow - 👉 @modern_sooth 👈 Link to my books in profile description. ———————————————————————— Much Love 🔥💚🔥 ———————————————————————— DM for a feature! ———————————————————————— Free poetry books The Heart’s Call Between the Words Available through link in profile description!

Full Poem 👇
————————————————————————
River of Life
Down the river we go.
the years in fear,
we scream and shout.
But still we go,
our heart in tow.
We lose and gain
some friends in flow.
But still we float,
down this river of love.
When rapids hit
our hearts are torn.
We lose our way,
our hearts will mourn.
But still we go,
down this river of life.
modern_sooth
————————————————————————
Leave a comment if the poem inspired you!
✍️✍️✍️
——————————————————————
Also if you’d like to co-collaborate on a project!
Follow - 👉@modern_sooth 👈
Link to my books in profile description. ————————————————————————
Much Love 🔥💚🔥
————————————————————————
DM for a feature!
————————————————————————
Free poetry books
The Heart’s Call
Between the Words
Available through link in profile description!

Full Poem 👇 ———————————————————————— River of Life Down the river we go. the years in fear, we scream and shout. But still we go, our heart in tow. We lose and gain some friends in flow. But still we float, down this river of love. When rapids hit our hearts are torn. We lose our way, our hearts will mourn. But still we go, down this river of life. modern_sooth ———————————————————————— Leave a comment if the poem inspired you! ✍️✍️✍️ —————————————————————— Also if you’d like to co-collaborate on a project! Follow - 👉 @modern_sooth 👈 Link to my books in profile description. ———————————————————————— Much Love 🔥💚🔥 ———————————————————————— DM for a feature! ———————————————————————— Free poetry books The Heart’s Call Between the Words Available through link in profile description!