Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #jualdiorfoundation

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


JoGram Recommendation:

Use #jualdiorfoundation to get seen now

2.8
average comments
4.7K
hashtag reach
215
average likes

Best hashtags for #jualdiorfoundation

#jualdiorfoundation
#photooftheday
#smile
#work
#girl
#gym
#music
#handmade
#follow4follow
#summer
#pretty
#dog
#beach
#style
#photographer
#igers
#cute
#blue
#tbt
#artist
#beautiful
#instagram
#instafood
#wedding
#hair
#motivation
#girls
Posts using this hashtag
4,687

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 10 hashtags used with #jualdiorfoundation

Percentage of hashtags used with #jualdiorfoundation on Instagram posts

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.

Hashtags available right here are chosen and also constructed in such a way that reveals their worth. You can pick from the listing that is carefully pertaining to your brand or article. For instance, jualdiorfoundation hashtags are widely browsed on Instagram to be utilized with pertinent articles.

Other than most recent and fashionable Instagram jualdiorfoundation hashtags, you need to upgrade pertinent material as well. As an example, if you aspire to utilize hashtags, after that see to it you are utilizing them efficiently. Top jualdiorfoundation hashtags are commonly gone over on Instagram that helps you in grabbing the interest of your targeted audience as well as a boost in the number of fans.

If you start utilizing preferred hashtags for jualdiorfoundation to advertise your brand name, then you will possibly build your involvement, in contrast, to simply replicating and pasting unconnected hashtags. Hashtagsforlikes has actually made it very easy for you to drag the hashtags that relate to your blog post or brand. Right here you will see tiny teams of comparable top Instagram jualdiorfoundation hashtags. These tiny teams can be made use of almost, as you can choose a various one whenever you upload something regarding the same subject or specific niche.

Bear in mind that a few of your blog posts can obtain included in the header area of an Instagram hashtag. It can breast the opportunity of getting even more sort, remarks along with followers, so prepare for that if it occurs every time by uploading a well-formed web content.

With proper and trendy hashtags for hashtags for jualdiorfoundation, you can boost the impressions of your posts and increase the credibility of your brand.


jualdiorfoundation instagram hashtag profile picture

#jualdiorfoundation photos & videos

4,687 Instagram Posts using #jualdiorfoundation hashtag

Advertisements

Top jualdiorfoundation Posts

New!! Foundation yg bikin glowing!!
Dior Forever Skin Glow 24h Wear Radiant Perfection Skin-Caring Foundation
Only 775.000
#diorurbeautee #foundationurbeautee #jualdiorfoundation
What it is: A medium-to-full-coverage foundation that remains flawless for up to 24 hours, in a radiant finish with SPF 35.
Coverage: Medium
Finish: Radiant 
Formulation: Liquid 
Skin Type: Normal, Dry, Combination, and Oily 
SPF: SPF 35

New!! Foundation yg bikin glowing!! Dior Forever Skin Glow 24h Wear Radiant Perfection Skin-Caring Foundation Only 775.000 #diorurbeautee #foundationurbeautee #jualdiorfoundationWhat it is: A medium-to-full-coverage foundation that remains flawless for up to 24 hours, in a radiant finish with SPF 35. Coverage: Medium Finish: Radiant  Formulation: Liquid  Skin Type: Normal, Dry, Combination, and Oily  SPF: SPF 35

Diorskin Forever Undercover Foundation
775,000
.
🍭 An ultra-fluid, 24-hour full coverage foundation that combines maximum complexion control with a natural matte finish for a result that is ‘kiss-proof’.
🍭 Incorporated in a very fluid texture, the high concentrations of pigments ensure perfect blemish correction.
🍭 The finish is fresh and matte enough so you don’t need powder. The water-based formula creates an ultra-fine, highly pigmented and weightless mesh on the skin providing imperceptible matte fi ish for 24 hours.
.
#jualdiormakeup #jualdiorfoundation #jualfoundation #jualdiorori #jualdiororiginal

Diorskin Forever Undercover Foundation 775,000 . 🍭 An ultra-fluid, 24-hour full coverage foundation that combines maximum complexion control with a natural matte finish for a result that is ‘kiss-proof’. 🍭 Incorporated in a very fluid texture, the high concentrations of pigments ensure perfect blemish correction. 🍭 The finish is fresh and matte enough so you don’t need powder. The water-based formula creates an ultra-fine, highly pigmented and weightless mesh on the skin providing imperceptible matte fi ish for 24 hours. . #jualdiormakeup #jualdiorfoundation #jualfoundation #jualdiorori #jualdiororiginal

Dior Backstage Face & Body Foundation 50 ml
✨IDR 665.000
✨Avail : 0 neutral / 0 warm / 1 neutral / 2 neutral / 1 warm / 1 cool rosy / 2 warm / 2.5 neutral / 3 neutral / 3 warm / 3 cool rosy / 3.5 neutral / 4 neutral
.
. ✨Ini foundation yang dipakai meghan markle di royal wedding .
. ✨Coverage Light to Medium
✨Isinya banyak banget ya 50ml (Foundation pada umumnya hanya 30ml)
✨Natural , Soft Matte Finish
.
.
#jualdiorbackstage#jualdiorbackstagefaceandbodyfoundation#jualdiorbackstagefoundation#jualdiorfoundation#jualdiorforever#jualdiorskin

Dior Backstage Face & Body Foundation 50 ml ✨IDR 665.000 ✨Avail : 0 neutral / 0 warm / 1 neutral / 2 neutral / 1 warm / 1 cool rosy / 2 warm / 2.5 neutral / 3 neutral / 3 warm / 3 cool rosy / 3.5 neutral / 4 neutral . . ✨Ini foundation yang dipakai meghan markle di royal wedding . . ✨Coverage Light to Medium ✨Isinya banyak banget ya 50ml (Foundation pada umumnya hanya 30ml) ✨Natural , Soft Matte Finish . . #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorbackstagefoundation #jualdiorfoundation #jualdiorforever #jualdiorskin

Ready Stock
Dior Backstage Face & Body Foundation (5mL)
✨IDR 225.000
✨Avail shade : 1N / 2N / 3N / 4N ✨Yang mau beli fullsize tapi takut ga cocok boleh tes beli versi mininya dulu ya .
.
.
#jualdiorbackstage#jualdiorbackstagefoundation#jualdiorbackstagefaceandbodyfoundation#jualdiorfaceandbodyfoundation#jualdiorfoundation

Ready Stock Dior Backstage Face & Body Foundation (5mL) ✨IDR 225.000 ✨Avail shade : 1N / 2N / 3N / 4N ✨Yang mau beli fullsize tapi takut ga cocok boleh tes beli versi mininya dulu ya . . . #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdiorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation

Dior Backstage Face and Body Foundation
715,000
.
🌙 Foundation ini udah launching dari beberapa bulan yang lalu ya, finally available lagi di kita setelah lama kosong dan banyak banget banget banget pilihan warnanya.
🌙 Foundie ini sebenernya engga begitu full coverage karena memang diformulasikan seperti ‘my skin but better’ jadi bener2 natural finish, lightweights dan seperti second-skin. Natural, luminous finish cocok banget buat yang suka foundie with natural finish.
🌙 Seperti namanya face and body foundation, bisa dipake di badan (area leher, dada atau punggung) jadi buat dipake prewed atau bahkan wedding bisa banget ya karena dia waterproof dan sweat-resistant bisa banget nahan keringet kamu, even Meghan Markle use this foundation on her wedding❤️
🌙 Foundie ini buildable juga, ringan klw dipake setiap hari, non cakey, bisa di build up klw mau sampe full coverage.
🌙 Untuk packaging memang engga se-luxury foundie sebelumnya tapi kualitasnya gak usah ragu ya, sebagus itu❤️
.
#jualdiorfaceandbodyfoundation #jualdiormakeup #jualdiorfoundation #jualfoundation #jualfoundationmurah #jualfoundationdior

Dior Backstage Face and Body Foundation 715,000 . 🌙 Foundation ini udah launching dari beberapa bulan yang lalu ya, finally available lagi di kita setelah lama kosong dan banyak banget banget banget pilihan warnanya. 🌙 Foundie ini sebenernya engga begitu full coverage karena memang diformulasikan seperti ‘my skin but better’ jadi bener2 natural finish, lightweights dan seperti second-skin. Natural, luminous finish cocok banget buat yang suka foundie with natural finish. 🌙 Seperti namanya face and body foundation, bisa dipake di badan (area leher, dada atau punggung) jadi buat dipake prewed atau bahkan wedding bisa banget ya karena dia waterproof dan sweat-resistant bisa banget nahan keringet kamu, even Meghan Markle use this foundation on her wedding❤️ 🌙 Foundie ini buildable juga, ringan klw dipake setiap hari, non cakey, bisa di build up klw mau sampe full coverage. 🌙 Untuk packaging memang engga se-luxury foundie sebelumnya tapi kualitasnya gak usah ragu ya, sebagus itu❤️ . #jualdiorfaceandbodyfoundation #jualdiormakeup #jualdiorfoundation #jualfoundation #jualfoundationmurah #jualfoundationdior

DIOR BACKSTAGE FACE AND BODY FOUNDATION TRAVEL SIZE ONLY 180K.
Foundie ini yang dipakeee meghan markle saat royal wedding lhooo😍 harga full sizenya up to 600K... tp dior bikin yang seri travel size dongg... jadi lebih affordable😋so jika kamu suka riasan yang natural dan ga beraaaat harus coba pake si diorrr foundie ini😎Coverage nya jugaaa oke dan gak berasa berat sama sekali dipakenya.. very very lightweight🤗🤗hasilnya tahan seharian dan nggak ngecrack sama sekalihh even di smile linesss mantap abis😚💃and is true that this is called a second skin definition.  #jualdiorbackstagefoundation #jualdiorfoundation #jualdiororiginal

DIOR BACKSTAGE FACE AND BODY FOUNDATION TRAVEL SIZE ONLY 180K. Foundie ini yang dipakeee meghan markle saat royal wedding lhooo😍 harga full sizenya up to 600K... tp dior bikin yang seri travel size dongg... jadi lebih affordable😋so jika kamu suka riasan yang natural dan ga beraaaat harus coba pake si diorrr foundie ini😎Coverage nya jugaaa oke dan gak berasa berat sama sekali dipakenya.. very very lightweight🤗🤗hasilnya tahan seharian dan nggak ngecrack sama sekalihh even di smile linesss mantap abis😚💃and is true that this is called a second skin definition.  #jualdiorbackstagefoundation #jualdiorfoundation #jualdiororiginal

DIOR diorskin forever perfect makeup foundation! (foundie andalan banget) @835rb
Best foundation i’ve ever triedd, hold minyak nya oke bangett 😭 veryy soft, smooth & flawless finished. Even my mom said “bagus bgt ya yg satu ini, cover flek dan ga terlihat dempul, kilat banget, beliin mama satu” 😅
as i said veryvery smoothhh finished
longlasting banget, dr pagi sampe malam will tetep stay! udah ber-spf jugaa yahh!
.
Bagus banget buat combinasi atau kering gtu cocok
medium to full coverage, tapi coverage begitu gabakal buat cakeyy/ kayak berat yahh, kilat banget wajah habis pakai foundie ini, even coverage nya mantap abiss tapi ga terlihat dempullll/pake bedak tebel malahan yg ada smooth banget
Cocok banget buat yg foundie nya suka luntur/not stay in place karena minyakk di muka
Pakai primer atau gak juga bagussss tapi akan lebih maksimal lagi kalau primer ya
Meminimalisir pori pori jd makeup bakalan flawless abiss
banyak banget denger review bagus2 soal foundie ini, but mmg harga nya lumayan pricey yah! tapi buat yg muka nya combi&oily ini must have banget deh krn bener2 hold minyak, ga berat dan ga cakey!
..
.
..
.
. 👇👇👇BACA👇👇👇
.
.
. Pemesanan bisa langsung
Wa 2 : 08983063162 (FAST RESPONSE)
Wa : 085248151416
Line : @fadhassbeauty
. Jangan mudah tergiur harga murah ya sis, kadang suka geleng geleng ama os yg banting harga banget trus ngaku ngaku ori😢
Harus cerdas yaa memilih sis.
NOTE : BARANG BISA ABIS SEWAKTU WAKTU, walaupun sudah ditotal, sdh transfer tp kt selalu dahuluin yg lebih duluan yaa, uang untuk barang yg ngga ada akan direfund, sisanya akan tetap dikirim. DAN ! CUMA AKAN DI REFUND DI REKENING MANDIRI ATAU BCA 😊
Eist hati hati produk kw ya, semua kalau di fadhass original ♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
#jualdiorfoundation #jualdiorforever#jualdiorskin #jualdiorskinforever #jualdiorskinforever #jualdiorskinfoundation #jualdiorskinforeverperfectfoundation#jualdiorundercover #jualdiorfoundation #jualdiorskinfoundation #jualdiorskin #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorforever #diorfadhass #jualdiorforeverfoundation#jualdiorskinforeverfoundation #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiormakeup #jualdiormurah

DIOR diorskin forever perfect makeup foundation! (foundie andalan banget) @835rb Best foundation i’ve ever triedd, hold minyak nya oke bangett 😭 veryy soft, smooth & flawless finished. Even my mom said “bagus bgt ya yg satu ini, cover flek dan ga terlihat dempul, kilat banget, beliin mama satu” 😅 as i said veryvery smoothhh finished longlasting banget, dr pagi sampe malam will tetep stay! udah ber-spf jugaa yahh! . Bagus banget buat combinasi atau kering gtu cocok medium to full coverage, tapi coverage begitu gabakal buat cakeyy/ kayak berat yahh, kilat banget wajah habis pakai foundie ini, even coverage nya mantap abiss tapi ga terlihat dempullll/pake bedak tebel malahan yg ada smooth banget Cocok banget buat yg foundie nya suka luntur/not stay in place karena minyakk di muka Pakai primer atau gak juga bagussss tapi akan lebih maksimal lagi kalau primer ya Meminimalisir pori pori jd makeup bakalan flawless abiss banyak banget denger review bagus2 soal foundie ini, but mmg harga nya lumayan pricey yah! tapi buat yg muka nya combi&oily ini must have banget deh krn bener2 hold minyak, ga berat dan ga cakey! .. . .. . . 👇👇👇BACA👇👇👇 . . . Pemesanan bisa langsung Wa 2 : 08983063162 (FAST RESPONSE) Wa : 085248151416 Line : @fadhassbeauty . Jangan mudah tergiur harga murah ya sis, kadang suka geleng geleng ama os yg banting harga banget trus ngaku ngaku ori😢 Harus cerdas yaa memilih sis. NOTE : BARANG BISA ABIS SEWAKTU WAKTU, walaupun sudah ditotal, sdh transfer tp kt selalu dahuluin yg lebih duluan yaa, uang untuk barang yg ngga ada akan direfund, sisanya akan tetap dikirim. DAN ! CUMA AKAN DI REFUND DI REKENING MANDIRI ATAU BCA 😊 Eist hati hati produk kw ya, semua kalau di fadhass original ♥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~ . #jualdiorfoundation #jualdiorforever #jualdiorskin #jualdiorskinforever #jualdiorskinforever #jualdiorskinfoundation #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorundercover #jualdiorfoundation #jualdiorskinfoundation #jualdiorskin #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorforever #diorfadhass #jualdiorforeverfoundation #jualdiorskinforeverfoundation #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiormakeup #jualdiormurah

Latest jualdiorfoundation Posts

DIOR ADDICT LIP TATTOO LONG-WEARING COLOR TINT - idr 505.000/pc
Shade :
351 Natural Nude
451 Natural Coral
491 Natural Rosewood
761 Natural Cherry
771 Natural Berry
881 Natural Pink
551 Watermelon
251 Natural Peach
661 Natural Red
421 Natural Beige (+20.000)
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick

DIOR ADDICT LIP TATTOO LONG-WEARING COLOR TINT - idr 505.000/pc Shade : 351 Natural Nude 451 Natural Coral 491 Natural Rosewood 761 Natural Cherry 771 Natural Berry 881 Natural Pink 551 Watermelon 251 Natural Peach 661 Natural Red 421 Natural Beige (+20.000) -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick

DIOR BACKSTAGE FACE & BODY FOUNDATION - idr 690.000/pc
Available shade :
1 Neutral
2 Neutral
3 Neutral
4 Neutral
1 Warm
2 Warm
3 Warm
2 Warm Olive
Coverage : Medium
Finish: Matte
A foundation for the face and body in 40 shades with a natural, matte finish and medium, buildable coverage that's waterproof and sweat-resistant
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation

DIOR BACKSTAGE FACE & BODY FOUNDATION - idr 690.000/pc Available shade : 1 Neutral 2 Neutral 3 Neutral 4 Neutral 1 Warm 2 Warm 3 Warm 2 Warm Olive Coverage : Medium Finish: Matte A foundation for the face and body in 40 shades with a natural, matte finish and medium, buildable coverage that's waterproof and sweat-resistant -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation

New!! Foundation yg bikin glowing!!
Dior Forever Skin Glow 24h Wear Radiant Perfection Skin-Caring Foundation
Only 775.000
#diorurbeautee #foundationurbeautee #jualdiorfoundation
What it is: A medium-to-full-coverage foundation that remains flawless for up to 24 hours, in a radiant finish with SPF 35.
Coverage: Medium
Finish: Radiant 
Formulation: Liquid 
Skin Type: Normal, Dry, Combination, and Oily 
SPF: SPF 35

New!! Foundation yg bikin glowing!! Dior Forever Skin Glow 24h Wear Radiant Perfection Skin-Caring Foundation Only 775.000 #diorurbeautee #foundationurbeautee #jualdiorfoundationWhat it is: A medium-to-full-coverage foundation that remains flawless for up to 24 hours, in a radiant finish with SPF 35. Coverage: Medium Finish: Radiant  Formulation: Liquid  Skin Type: Normal, Dry, Combination, and Oily  SPF: SPF 35

-
PO SALE ETA 8th SEPT
Dior Forever Perfect Cushion
IDR 795.000 (was IDR 885.000)
—
Cushion keluaran terbaru dr Dior, di dlm cushion foundation ini ada skincarenya. Jd dia gives you 24hr hydration, dan sudah ada spf35 nya! Bener2 praktis. Hasil dr cushion ini luminous matte, jd ga bikin kering sama sekali ya. Cushion ini cocok dipake utk semua skin type
Comes in 8 shades
0N - Very fair with neutral undertone
1N - Fair with neutral undertone
1W - Fair with warm undertone
1CR - Fair with cool pink undertone
2N - Light with neutral undertone
2W - Light with warm undertone
3N - Light medium with neutral undertone
.
.
.
#jualdiormakeup #jualdiorbeauty #jualdiorcushion #jualdiorfoundation #jualdiorforeverperfectcushion #cdjsale2019

- PO SALE ETA 8th SEPT Dior Forever Perfect Cushion IDR 795.000 (was IDR 885.000) — Cushion keluaran terbaru dr Dior, di dlm cushion foundation ini ada skincarenya. Jd dia gives you 24hr hydration, dan sudah ada spf35 nya! Bener2 praktis. Hasil dr cushion ini luminous matte, jd ga bikin kering sama sekali ya. Cushion ini cocok dipake utk semua skin type Comes in 8 shades 0N - Very fair with neutral undertone 1N - Fair with neutral undertone 1W - Fair with warm undertone 1CR - Fair with cool pink undertone 2N - Light with neutral undertone 2W - Light with warm undertone 3N - Light medium with neutral undertone . . . #jualdiormakeup #jualdiorbeauty #jualdiorcushion #jualdiorfoundation #jualdiorforeverperfectcushion #cdjsale2019

DIOR DIORSKIN FOREVER UNDERCOVER FOUNDATION 40 ML - idr 875.000/pc
COLOR:
010 Ivory - Very light with neutral undertone
020 Light Beige - Light with neutral undertone
021 Linen - Light with warm yellow undertone
025 Soft Beige - light with neutral undertone
030 Medium Beige - Light to medium with neutral undertone
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick #jualdiorcushion

DIOR DIORSKIN FOREVER UNDERCOVER FOUNDATION 40 ML - idr 875.000/pc COLOR: 010 Ivory - Very light with neutral undertone 020 Light Beige - Light with neutral undertone 021 Linen - Light with warm yellow undertone 025 Soft Beige - light with neutral undertone 030 Medium Beige - Light to medium with neutral undertone -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick #jualdiorcushion

DIOR DIORSKIN FOREVER PERFECT CUSHION FOUNDATION BROAD SPECTRUM SPF 35 - idr 875.000/pc
SHADE :
20 Light Beige
21 Linen
30 Medium Beige
10 Ivory
A fresh, skin-perfecting, pore-refining cushion foundation for 16-hour matte coverage.
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick #jualdiorcushion #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorskinforeverperfectcushion

DIOR DIORSKIN FOREVER PERFECT CUSHION FOUNDATION BROAD SPECTRUM SPF 35 - idr 875.000/pc SHADE : 20 Light Beige 21 Linen 30 Medium Beige 10 Ivory A fresh, skin-perfecting, pore-refining cushion foundation for 16-hour matte coverage. -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick #jualdiorcushion #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorskinforeverperfectcushion

DIOR DIORSKIN FOREVER PERFECT FOUNDATION BROAD SPECTRUM SPF 35 30 ML - idr 895.000/pc
COLOR:
010 Ivory - Very light with neutral undertone
020 Light Beige - Light with neutral undertone
021 Linen - Light with warm yellow undertone
025 Soft Beige - light with neutral undertone
030 Medium Beige - Light to medium with neutral undertone
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick #jualdiorcushion

DIOR DIORSKIN FOREVER PERFECT FOUNDATION BROAD SPECTRUM SPF 35 30 ML - idr 895.000/pc COLOR: 010 Ivory - Very light with neutral undertone 020 Light Beige - Light with neutral undertone 021 Linen - Light with warm yellow undertone 025 Soft Beige - light with neutral undertone 030 Medium Beige - Light to medium with neutral undertone -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick #jualdiorcushion

READY STOCK
DIOR diorskin forever perfect makeup foundation!
.
💰850.000
🍭 whatsapp 0813.8383.5693
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
READY : 10 , 11 , 20 , 21 , 30
👉Best foundation i’ve ever triedd, hold minyak nya oke bangett 😭 veryy soft, smooth & flawless finished. Even my mom said “bagus bgt ya yg satu ini, cover flek dan ga terlihat dempul, kilat banget, beliin mama satu” 😅
as i said veryvery smoothhh finished
longlasting banget, dr pagi sampe malam will tetep stay! udah ber-spf jugaa yahh!
.
✅best banget buat combi & oily skintypess, ofc dry to normal no prob
✅medium to full coverage, but even dengan coverage begitu gabakal buat cakeyy/ kayak berat yahh, kilattt banget wajah habis pakai foundie ini, even coverage nya mantap abiss tapi ga terlihat dempullll/pake bedak tebel malahan yg ada smooth banget 👍🏻
✅cocok banget buat yg foundie nya suka luntur/not stay in place karena minyakk di muka
✅works well with or without primer tapi akan lebih maksimal lagi kalau primer! ❤️❤️
✅minimize the appearance of pores jugaa 😍 jd makeup bakalan flawless abiss
✅longwearing
banyak banget denger review bagus2 soal foundie ini, but mmg harga nya lumayan pricey yah! tapi buat yg muka nya combi&oily ini must have banget deh krn bener2 hold minyak, ga berat dan ga cakey!
.
❤matte,full coverage,flawless finish 😍
❤nicely illuminate the skin
❤cover kemerahan, darkspot yg ada di muka
❤very flawless, soft & smooth finisheddd, super love it! 💞
❤kalau mau ke Party2 foundie ini recommend banget ataupun kalau on daily ada pake makeup jg this one!
.
#jualdiorfoundation #jualdiorforever#jualdiorskin #jualdiorskinforever #jualdiorskinforever #jualdiorskinfoundation #jualdiorskinforeverperfectfoundation#jualdiorundercover #jualdiorfoundation #jualdiorskinfoundation #jualdiorskin #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorforever #jualdiorforeverfoundation#jualdiorskinforeverfoundation #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiormakeup #jualdiormurah#jualdiorfoundation #jualdiorfoundationmurah #jualdiorforeverperfectcushion #jualdiorforeverfoundation #jualdiormakeup #jualdiormakeupori #jualdiormakeupmurah #jualdior

READY STOCK DIOR diorskin forever perfect makeup foundation! . 💰850.000 🍭 whatsapp 0813.8383.5693 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ READY : 10 , 11 , 20 , 21 , 30 👉Best foundation i’ve ever triedd, hold minyak nya oke bangett 😭 veryy soft, smooth & flawless finished. Even my mom said “bagus bgt ya yg satu ini, cover flek dan ga terlihat dempul, kilat banget, beliin mama satu” 😅 as i said veryvery smoothhh finished longlasting banget, dr pagi sampe malam will tetep stay! udah ber-spf jugaa yahh! . ✅best banget buat combi & oily skintypess, ofc dry to normal no prob ✅medium to full coverage, but even dengan coverage begitu gabakal buat cakeyy/ kayak berat yahh, kilattt banget wajah habis pakai foundie ini, even coverage nya mantap abiss tapi ga terlihat dempullll/pake bedak tebel malahan yg ada smooth banget 👍🏻 ✅cocok banget buat yg foundie nya suka luntur/not stay in place karena minyakk di muka ✅works well with or without primer tapi akan lebih maksimal lagi kalau primer! ❤️❤️ ✅minimize the appearance of pores jugaa 😍 jd makeup bakalan flawless abiss ✅longwearing banyak banget denger review bagus2 soal foundie ini, but mmg harga nya lumayan pricey yah! tapi buat yg muka nya combi&oily ini must have banget deh krn bener2 hold minyak, ga berat dan ga cakey! . ❤matte,full coverage,flawless finish 😍 ❤nicely illuminate the skin ❤cover kemerahan, darkspot yg ada di muka ❤very flawless, soft & smooth finisheddd, super love it! 💞 ❤kalau mau ke Party2 foundie ini recommend banget ataupun kalau on daily ada pake makeup jg this one! . #jualdiorfoundation #jualdiorforever #jualdiorskin #jualdiorskinforever #jualdiorskinforever #jualdiorskinfoundation #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorundercover #jualdiorfoundation #jualdiorskinfoundation #jualdiorskin #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorforever #jualdiorforeverfoundation #jualdiorskinforeverfoundation #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiormakeup #jualdiormurah #jualdiorfoundation #jualdiorfoundationmurah #jualdiorforeverperfectcushion #jualdiorforeverfoundation #jualdiormakeup #jualdiormakeupori #jualdiormakeupmurah #jualdior

READY STOCK
DIOR diorskin forever perfect makeup foundation!
.
💰850.000
🍭 whatsapp 0813.8383.5693
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
READY : 10 , 11 , 20 , 21 , 30
👉Best foundation i’ve ever triedd, hold minyak nya oke bangett 😭 veryy soft, smooth & flawless finished. Even my mom said “bagus bgt ya yg satu ini, cover flek dan ga terlihat dempul, kilat banget, beliin mama satu” 😅
as i said veryvery smoothhh finished
longlasting banget, dr pagi sampe malam will tetep stay! udah ber-spf jugaa yahh!
.
✅best banget buat combi & oily skintypess, ofc dry to normal no prob
✅medium to full coverage, but even dengan coverage begitu gabakal buat cakeyy/ kayak berat yahh, kilattt banget wajah habis pakai foundie ini, even coverage nya mantap abiss tapi ga terlihat dempullll/pake bedak tebel malahan yg ada smooth banget 👍🏻
✅cocok banget buat yg foundie nya suka luntur/not stay in place karena minyakk di muka
✅works well with or without primer tapi akan lebih maksimal lagi kalau primer! ❤️❤️
✅minimize the appearance of pores jugaa 😍 jd makeup bakalan flawless abiss
✅longwearing
banyak banget denger review bagus2 soal foundie ini, but mmg harga nya lumayan pricey yah! tapi buat yg muka nya combi&oily ini must have banget deh krn bener2 hold minyak, ga berat dan ga cakey!
.
❤matte,full coverage,flawless finish 😍
❤nicely illuminate the skin
❤cover kemerahan, darkspot yg ada di muka
❤very flawless, soft & smooth finisheddd, super love it! 💞
❤kalau mau ke Party2 foundie ini recommend banget ataupun kalau on daily ada pake makeup jg this one!
.
#jualdiorfoundation #jualdiorforever#jualdiorskin #jualdiorskinforever #jualdiorskinforever #jualdiorskinfoundation #jualdiorskinforeverperfectfoundation#jualdiorundercover #jualdiorfoundation #jualdiorskinfoundation #jualdiorskin #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorforever #jualdiorforeverfoundation#jualdiorskinforeverfoundation #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiormakeup #jualdiormurah#jualdiorfoundation #jualdiorfoundationmurah #jualdiorforeverperfectcushion #jualdiorforeverfoundation #jualdiormakeup #jualdiormakeupori #jualdiormakeupmurah #jualdior

READY STOCK DIOR diorskin forever perfect makeup foundation! . 💰850.000 🍭 whatsapp 0813.8383.5693 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ READY : 10 , 11 , 20 , 21 , 30 👉Best foundation i’ve ever triedd, hold minyak nya oke bangett 😭 veryy soft, smooth & flawless finished. Even my mom said “bagus bgt ya yg satu ini, cover flek dan ga terlihat dempul, kilat banget, beliin mama satu” 😅 as i said veryvery smoothhh finished longlasting banget, dr pagi sampe malam will tetep stay! udah ber-spf jugaa yahh! . ✅best banget buat combi & oily skintypess, ofc dry to normal no prob ✅medium to full coverage, but even dengan coverage begitu gabakal buat cakeyy/ kayak berat yahh, kilattt banget wajah habis pakai foundie ini, even coverage nya mantap abiss tapi ga terlihat dempullll/pake bedak tebel malahan yg ada smooth banget 👍🏻 ✅cocok banget buat yg foundie nya suka luntur/not stay in place karena minyakk di muka ✅works well with or without primer tapi akan lebih maksimal lagi kalau primer! ❤️❤️ ✅minimize the appearance of pores jugaa 😍 jd makeup bakalan flawless abiss ✅longwearing banyak banget denger review bagus2 soal foundie ini, but mmg harga nya lumayan pricey yah! tapi buat yg muka nya combi&oily ini must have banget deh krn bener2 hold minyak, ga berat dan ga cakey! . ❤matte,full coverage,flawless finish 😍 ❤nicely illuminate the skin ❤cover kemerahan, darkspot yg ada di muka ❤very flawless, soft & smooth finisheddd, super love it! 💞 ❤kalau mau ke Party2 foundie ini recommend banget ataupun kalau on daily ada pake makeup jg this one! . #jualdiorfoundation #jualdiorforever #jualdiorskin #jualdiorskinforever #jualdiorskinforever #jualdiorskinfoundation #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorundercover #jualdiorfoundation #jualdiorskinfoundation #jualdiorskin #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorforever #jualdiorforeverfoundation #jualdiorskinforeverfoundation #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiormakeup #jualdiormurah #jualdiorfoundation #jualdiorfoundationmurah #jualdiorforeverperfectcushion #jualdiorforeverfoundation #jualdiormakeup #jualdiormakeupori #jualdiormakeupmurah #jualdior

DIOR ADDICT LIP TATTOO LONG-WEARING COLOR TINT - idr 505.000/pc
Shade :
351 Natural Nude
451 Natural Coral
491 Natural Rosewood
761 Natural Cherry
771 Natural Berry
881 Natural Pink
551 Watermelon
251 Natural Peach
661 Natural Red
421 Natural Beige (+20.000)
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick

DIOR ADDICT LIP TATTOO LONG-WEARING COLOR TINT - idr 505.000/pc Shade : 351 Natural Nude 451 Natural Coral 491 Natural Rosewood 761 Natural Cherry 771 Natural Berry 881 Natural Pink 551 Watermelon 251 Natural Peach 661 Natural Red 421 Natural Beige (+20.000) -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick

(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ Dior Face and Body Foundation IDR. 96.000 ⠀⠀⠀⠀⠀
✅Ready in two shades:
-1 N
-1,5 N
✅Light formula
──────────
For order contact: ⠀⠀⠀⠀⠀
→ Line: @910occrh
→ WA: 087716829046
──────────
#jualmakeupmurah #parfumemurah #makeupbranded #3CE #concealer #makeupkorea #thesaemconcealer #indonesia #murah #eyeshadow #3ceovertakeeyeshadow #onlineshop #jualdiorfoundation #jualdiormurah #jualfoundation #jualfoundationmurah #jualmakeupbranded #jualmakeupbrandedmurah

(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ Dior Face and Body Foundation IDR. 96.000 ⠀⠀⠀⠀⠀ ✅Ready in two shades: -1 N -1,5 N ✅Light formula ────────── For order contact: ⠀⠀⠀⠀⠀ → Line: @910occrh → WA: 087716829046 ────────── #jualmakeupmurah #parfumemurah #makeupbranded #3CE #concealer #makeupkorea #thesaemconcealer #indonesia #murah #eyeshadow #3ceovertakeeyeshadow #onlineshop #jualdiorfoundation #jualdiormurah #jualfoundation #jualfoundationmurah #jualmakeupbranded #jualmakeupbrandedmurah

DIOR BACKSTAGE FACE & BODY FOUNDATION - idr 690.000/pc
Available shade :
1 Neutral
2 Neutral
3 Neutral
4 Neutral
1 Warm
2 Warm
3 Warm
2 Warm Olive
Coverage : Medium
Finish: Matte
A foundation for the face and body in 40 shades with a natural, matte finish and medium, buildable coverage that's waterproof and sweat-resistant
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation

DIOR BACKSTAGE FACE & BODY FOUNDATION - idr 690.000/pc Available shade : 1 Neutral 2 Neutral 3 Neutral 4 Neutral 1 Warm 2 Warm 3 Warm 2 Warm Olive Coverage : Medium Finish: Matte A foundation for the face and body in 40 shades with a natural, matte finish and medium, buildable coverage that's waterproof and sweat-resistant -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation

Christian Dior Dior Forever 24h Wear Matte Foundationn 30ml - idr 855.000/pc
Available shade :
3N
2N
1N
A medium-to-full-coverage foundation that remains flawless for up to 24 hours with a velvety-matte finish and SPF 35.
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick

Christian Dior Dior Forever 24h Wear Matte Foundationn 30ml - idr 855.000/pc Available shade : 3N 2N 1N A medium-to-full-coverage foundation that remains flawless for up to 24 hours with a velvety-matte finish and SPF 35. -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick

Christian Dior Dior Forever SKIN GLOW Foundation 30ml - idr 855.000/pc
Available shade :
1N
3N
2N
Dior takes 24 hour complexion perfection to the next level with FOREVER. Introducing the new Dior Forever Skin Glow foundation. With Dior's iconic long-wearing Forever foundation formula, now offered in a radiant finish, the complexion appears flawless and even and the pores tightened, from morning to night. to reveal the skin's full sensuality.
This fluid foundation instantly enhances the appearance of the skin and improves its quality day after day with a formula enriched in meticulously selected skincare ingredients. Also available in a Velvet Matte finish.
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick

Christian Dior Dior Forever SKIN GLOW Foundation 30ml - idr 855.000/pc Available shade : 1N 3N 2N Dior takes 24 hour complexion perfection to the next level with FOREVER. Introducing the new Dior Forever Skin Glow foundation. With Dior's iconic long-wearing Forever foundation formula, now offered in a radiant finish, the complexion appears flawless and even and the pores tightened, from morning to night. to reveal the skin's full sensuality. This fluid foundation instantly enhances the appearance of the skin and improves its quality day after day with a formula enriched in meticulously selected skincare ingredients. Also available in a Velvet Matte finish. -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick

DIOR DIORSKIN FOREVER PERFECT FOUNDATION BROAD SPECTRUM SPF 35 30 ML - idr 895.000/pc
COLOR:
010 Ivory - Very light with neutral undertone
020 Light Beige - Light with neutral undertone
021 Linen - Light with warm yellow undertone
025 Soft Beige - light with neutral undertone
030 Medium Beige - Light to medium with neutral undertone
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick #jualdiorcushion

DIOR DIORSKIN FOREVER PERFECT FOUNDATION BROAD SPECTRUM SPF 35 30 ML - idr 895.000/pc COLOR: 010 Ivory - Very light with neutral undertone 020 Light Beige - Light with neutral undertone 021 Linen - Light with warm yellow undertone 025 Soft Beige - light with neutral undertone 030 Medium Beige - Light to medium with neutral undertone -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick #jualdiorcushion

DIOR DIORSKIN FOREVER PERFECT CUSHION FOUNDATION BROAD SPECTRUM SPF 35 - idr 875.000/pc
SHADE :
20 Light Beige 
21 Linen
30 Medium Beige
10 Ivory
A fresh, skin-perfecting, pore-refining cushion foundation for 16-hour matte coverage.
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick #jualdiorcushion #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorskinforeverperfectcushion

DIOR DIORSKIN FOREVER PERFECT CUSHION FOUNDATION BROAD SPECTRUM SPF 35 - idr 875.000/pc SHADE : 20 Light Beige  21 Linen 30 Medium Beige 10 Ivory A fresh, skin-perfecting, pore-refining cushion foundation for 16-hour matte coverage. -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick #jualdiorcushion #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorskinforeverperfectcushion

DIOR DIORSKIN FOREVER UNDERCOVER FOUNDATION 40 ML - idr 875.000/pc
COLOR:
010 Ivory - Very light with neutral undertone
020 Light Beige - Light with neutral undertone
021 Linen - Light with warm yellow undertone
025 Soft Beige - light with neutral undertone
030 Medium Beige - Light to medium with neutral undertone
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick #jualdiorcushion

DIOR DIORSKIN FOREVER UNDERCOVER FOUNDATION 40 ML - idr 875.000/pc COLOR: 010 Ivory - Very light with neutral undertone 020 Light Beige - Light with neutral undertone 021 Linen - Light with warm yellow undertone 025 Soft Beige - light with neutral undertone 030 Medium Beige - Light to medium with neutral undertone -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick #jualdiorcushion

SALE...!! CHRISTIAN DIOR FOREVER SKIN GLOW 20 ml / 0.67 Oz (Travel Size)
Shade : 1.5 N (SOLD) & 1 CR
_________________________________________________________
Condition : New, 100 % Original, Tester Never Been Used, Travel Size, Unbox.
PRICE : IDR 380.000
_________________________________________________________
Dior Forever extends its high perfection, long-wearing foundation formula to offer a 24h* radiant finish, Dior Forever Skin Glow. The complexion appears flawless and even and the pores tightened. This enveloping fluid foundation does not just instantly embellish the skin: it improves its beauty day after day with a formula enriched in meticulously selected skincare ingredients to reveal the skin's full sensuality.
Dior Forever Skin Glow offers a radiant finish. For a velvety matte finish, discover the iconic foundation Dior Forever.
_________________________________________________________
Please Check Our Testimonials : @nananichmakeuptesti
Pemesanan silahkan add Line/WA (sudah tercantum di Bio.
Bisa kirim seluruh Indonesia via J&T/JNE/Tiki/Pos.
Bisa kirim via gojek area Denpasar, Bali.
#jualdiorprestigeuv
#jualdiorlevernis
#jualmakeupsale
#jualskincarebranded
#juallancomeabsolue
#juallancomegenefiquelightlerl
#jualloccitane
#jualkiehls
#jualclinique
#jualdiortesterfoundation
#jualdiormini
#jualfoundationdiortravelsize
#jualperfumeoriginal
#brandedmakeup
#originalmakeup
#makeupbranded
#skincarebranded
#jualdiorori
#jualdiormurah
#jualdiorskincare
#jualdiorserum
#jualdiormakeup
#jualdiorfoundation
#jualdiorskinglowfoundation

SALE...!! CHRISTIAN DIOR FOREVER SKIN GLOW 20 ml / 0.67 Oz (Travel Size) Shade : 1.5 N (SOLD) & 1 CR _________________________________________________________ Condition : New, 100 % Original, Tester Never Been Used, Travel Size, Unbox. PRICE : IDR 380.000 _________________________________________________________ Dior Forever extends its high perfection, long-wearing foundation formula to offer a 24h* radiant finish, Dior Forever Skin Glow. The complexion appears flawless and even and the pores tightened. This enveloping fluid foundation does not just instantly embellish the skin: it improves its beauty day after day with a formula enriched in meticulously selected skincare ingredients to reveal the skin's full sensuality. Dior Forever Skin Glow offers a radiant finish. For a velvety matte finish, discover the iconic foundation Dior Forever. _________________________________________________________ Please Check Our Testimonials : @nananichmakeuptesti Pemesanan silahkan add Line/WA (sudah tercantum di Bio. Bisa kirim seluruh Indonesia via J&T/JNE/Tiki/Pos. Bisa kirim via gojek area Denpasar, Bali. #jualdiorprestigeuv #jualdiorlevernis #jualmakeupsale #jualskincarebranded #juallancomeabsolue #juallancomegenefiquelightlerl #jualloccitane #jualkiehls #jualclinique #jualdiortesterfoundation #jualdiormini #jualfoundationdiortravelsize #jualperfumeoriginal #brandedmakeup #originalmakeup #makeupbranded #skincarebranded #jualdiorori #jualdiormurah #jualdiorskincare #jualdiorserum #jualdiormakeup #jualdiorfoundation #jualdiorskinglowfoundation

SALE...!! CHRISTIAN DIOR FOREVER 20 ml / 0.67 Oz (Travel Size)
Shade : 1N (010) & 1CR (012)
_________________________________________________________
Condition : New, 100 % Original, Tester Never Been Used, Travel Size, Unbox.
PRICE : IDR 380.000
_________________________________________________________
Dior takes 24 hour complexion perfection to the next level with FOREVER. With Dior's iconic long-wearing foundation formula, the complexion appears flawless and even and the pores tightened, from morning to night. This fluid foundation instantly enhances the appearance of the skin and improves its quality day after day with a formula enriched in meticulously selected skincare ingredients. to reveal the skin's full sensuality.
Dior Forever creates a flawless. velvety matte finish on the skin and is also available in a Skin Glow format for a glowing, radiant, finish.
_________________________________________________________
Please Check Our Testimonials : @nananichmakeuptesti
Pemesanan silahkan add Line/WA (sudah tercantum di Bio.
Bisa kirim seluruh Indonesia via J&T/JNE/Tiki/Pos.
Bisa kirim via gojek area Denpasar, Bali.
#jualdiorprestigeuv
#jualdiorlevernis
#jualmakeupsale
#jualskincarebranded
#juallancomeabsolue
#juallancomegenefiquelightlerl
#jualloccitane
#jualkiehls
#jualclinique
#jualdiortesterfoundation
#jualdiormini
#jualfoundationdiortravelsize
#jualperfumeoriginal
#brandedmakeup
#originalmakeup
#makeupbranded
#skincarebranded
#jualdiorori
#jualdiormurah
#jualdiorskincare
#jualdiorserum
#jualdiormakeup
#jualdiorfoundation
#jualdiorskinglowfoundation

SALE...!! CHRISTIAN DIOR FOREVER 20 ml / 0.67 Oz (Travel Size) Shade : 1N (010) & 1CR (012) _________________________________________________________ Condition : New, 100 % Original, Tester Never Been Used, Travel Size, Unbox. PRICE : IDR 380.000 _________________________________________________________ Dior takes 24 hour complexion perfection to the next level with FOREVER. With Dior's iconic long-wearing foundation formula, the complexion appears flawless and even and the pores tightened, from morning to night. This fluid foundation instantly enhances the appearance of the skin and improves its quality day after day with a formula enriched in meticulously selected skincare ingredients. to reveal the skin's full sensuality. Dior Forever creates a flawless. velvety matte finish on the skin and is also available in a Skin Glow format for a glowing, radiant, finish. _________________________________________________________ Please Check Our Testimonials : @nananichmakeuptesti Pemesanan silahkan add Line/WA (sudah tercantum di Bio. Bisa kirim seluruh Indonesia via J&T/JNE/Tiki/Pos. Bisa kirim via gojek area Denpasar, Bali. #jualdiorprestigeuv #jualdiorlevernis #jualmakeupsale #jualskincarebranded #juallancomeabsolue #juallancomegenefiquelightlerl #jualloccitane #jualkiehls #jualclinique #jualdiortesterfoundation #jualdiormini #jualfoundationdiortravelsize #jualperfumeoriginal #brandedmakeup #originalmakeup #makeupbranded #skincarebranded #jualdiorori #jualdiormurah #jualdiorskincare #jualdiorserum #jualdiormakeup #jualdiorfoundation #jualdiorskinglowfoundation

Ready Stock .
DIOR
Backstage Face & Body Primer
IDR 500.000
.
A lightweight, universal primer that helps makeup last longer, blurs imperfections, and delivers up to 24 hours of hydration for an enhanced complexion.
BACKSTAGE is a collection of makeup-artist essentials, designed to suit all skin tones, used at the Dior runway shows, and inspired by the energy backstage. This primer creates a naturally-enhanced, even, and luminous complexion for a touch-up effect and foundation that lasts all day.
.
.
.
#jualdior #jualdiormakeup
#jualdiormurah #jualdiorsoreal #jualdiorliptattoo #jualdiorlipglow #jualdiorfusion #jualdiorcosmetic #jualdiorori
#jualdiorfaceandbodyfoundation #jualdiorbackstagefoundation #jualdiorfoundation #jualdiorbackstage #jualdiorbackstageglowface #jualdiorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorliptattoomurah #jualdiorbackstageeyeshadow #jualdiorbackstagecontourpalette #jualdiorbackstagemakeup #jualdiorbackstageprimer #jualdiorbackstagefaceandbodyprimer

Ready Stock . DIOR Backstage Face & Body Primer IDR 500.000 . A lightweight, universal primer that helps makeup last longer, blurs imperfections, and delivers up to 24 hours of hydration for an enhanced complexion. BACKSTAGE is a collection of makeup-artist essentials, designed to suit all skin tones, used at the Dior runway shows, and inspired by the energy backstage. This primer creates a naturally-enhanced, even, and luminous complexion for a touch-up effect and foundation that lasts all day. . . . #jualdior #jualdiormakeup #jualdiormurah #jualdiorsoreal #jualdiorliptattoo #jualdiorlipglow #jualdiorfusion #jualdiorcosmetic #jualdiorori #jualdiorfaceandbodyfoundation #jualdiorbackstagefoundation #jualdiorfoundation #jualdiorbackstage #jualdiorbackstageglowface #jualdiorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorliptattoomurah #jualdiorbackstageeyeshadow #jualdiorbackstagecontourpalette #jualdiorbackstagemakeup #jualdiorbackstageprimer #jualdiorbackstagefaceandbodyprimer

READY STOCK
•
DIOR
BACKSTAGE
FACE AND BODY FOUNDATION
.
BEST PRICE
IDR 550.000
.
Available shade: . . • 1 Cool
• 1 Cool Rosy
• 1 Neutral
• 1 Warm
• 1.5 Cool
• 2 Cool Rosy
• 2 Neutral
• 2 Warm
• 2 Warm Olive
• 2 Warm Peach
• 2.5 Neutral • 3 Cool
• 3 Cool Rosy
• 3 Neutral
• 3 Warm
• 3 Warm Olive
• 3 Warm Peach
• 3.5 Neutral
• 4 Cool
• 4 Cool Rosy
• 4 Neutral
• 4 Warm
• 4 Warm Olive
• 4 Warm Peach
• 4.5 Neutral • 4.5 Warm
• 5 Neutral .
.
#jualdior #jualdiormakeup
#jualdiormurah #jualdiorsoreal #jualdiorliptattoo #jualdiorlipglow #jualdiorfusion #jualdiorcosmetic #jualdiorori
#jualdiorfaceandbodyfoundation #jualdiorbackstagefoundation #jualdiorfoundation #jualdiorbackstage #jualdiorbackstageglowface #jualdiorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorliptattoomurah #jualdiorbackstageeyeshadow #jualdiorbackstagecontourpalette #jualdiorbackstagemakeup #diorbackstagemurah

READY STOCK • DIOR BACKSTAGE FACE AND BODY FOUNDATION . BEST PRICE IDR 550.000 . Available shade: . . • 1 Cool • 1 Cool Rosy • 1 Neutral • 1 Warm • 1.5 Cool • 2 Cool Rosy • 2 Neutral • 2 Warm • 2 Warm Olive • 2 Warm Peach • 2.5 Neutral • 3 Cool • 3 Cool Rosy • 3 Neutral • 3 Warm • 3 Warm Olive • 3 Warm Peach • 3.5 Neutral • 4 Cool • 4 Cool Rosy • 4 Neutral • 4 Warm • 4 Warm Olive • 4 Warm Peach • 4.5 Neutral • 4.5 Warm • 5 Neutral . . #jualdior #jualdiormakeup #jualdiormurah #jualdiorsoreal #jualdiorliptattoo #jualdiorlipglow #jualdiorfusion #jualdiorcosmetic #jualdiorori #jualdiorfaceandbodyfoundation #jualdiorbackstagefoundation #jualdiorfoundation #jualdiorbackstage #jualdiorbackstageglowface #jualdiorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorliptattoomurah #jualdiorbackstageeyeshadow #jualdiorbackstagecontourpalette #jualdiorbackstagemakeup #diorbackstagemurah

Diorskin
forever skin glow 24h wear radiant perfection skin-caring foundation.
IDR 700.000
.
.
Available shade :
.
✨ 0 Neutral
✨ 1 Neutral - fair skin neutral undertones
✨ 1 Neutral - fair skin with cool pink undertones
✨ 1.5 Neutral - Fair to light skin with neutral undertones
✨ 2 Neutral - Light skin with neutral undertones
✨ 2 Warm - Light skin with warm yellow undertones
✨ 2 Cool Rosy - light skin with cool pink undertones
✨ 2 Warm peach - light skin with warm peach undertones
✨ 2 Warm Olive - Light skin with warm olive undertones
✨ 2.5 Neutral - light to light medium with neutral undertones
✨ 3 Neutral - light medium skin with neutral undertones
✨ 3 Warm - light medium skin with warm yellow undertones
✨ 3 Warm olive - light medium skin with warm olive undertones
✨ 3 Cool Rosy - light medium skin with cool pink undertones
✨ 3 Cool - light medium skin with warm olive undertones
✨ 3.5 Neutral - light medium skin with cool undertones
✨ 4 Neutral - light medium to medium skin with neutral undertones ✨ 4 Warm olive - Medium skin with warm olive undertones
✨ 4.5 Neutral - medium skin with warm olive undertones ✨ 5 Neutral - Medium skin with neutral undertones
.
.
#diorskin #diorskinforeverfoundation #diorskinfoundation #jualdiorskin #jualdiorfoundation #jualdiorskinforever #jualdiorskinnudeair #jualdiormakeup #jualdiormurah #jualdior #jualdiormakeupmurah #jualshareinjar #jualshareinjarmurah #diorskinmurah #jualdiorskinmurah #jualdiorskinforevermurah #jualdiorskinforeverfoundation #jualdiorskinforeverundercover #jualdiorskinundercover #jualdiorskinforeverundercoverfoundation #jualdiorforeverskin #jualdiorforeverundercoverfoundation #jualdiorforeverundercover #jualdiorskinglow #jualdiorskin

Diorskin forever skin glow 24h wear radiant perfection skin-caring foundation. IDR 700.000 . . Available shade : . ✨ 0 Neutral ✨ 1 Neutral - fair skin neutral undertones ✨ 1 Neutral - fair skin with cool pink undertones ✨ 1.5 Neutral - Fair to light skin with neutral undertones ✨ 2 Neutral - Light skin with neutral undertones ✨ 2 Warm - Light skin with warm yellow undertones ✨ 2 Cool Rosy - light skin with cool pink undertones ✨ 2 Warm peach - light skin with warm peach undertones ✨ 2 Warm Olive - Light skin with warm olive undertones ✨ 2.5 Neutral - light to light medium with neutral undertones ✨ 3 Neutral - light medium skin with neutral undertones ✨ 3 Warm - light medium skin with warm yellow undertones ✨ 3 Warm olive - light medium skin with warm olive undertones ✨ 3 Cool Rosy - light medium skin with cool pink undertones ✨ 3 Cool - light medium skin with warm olive undertones ✨ 3.5 Neutral - light medium skin with cool undertones ✨ 4 Neutral - light medium to medium skin with neutral undertones ✨ 4 Warm olive - Medium skin with warm olive undertones ✨ 4.5 Neutral - medium skin with warm olive undertones ✨ 5 Neutral - Medium skin with neutral undertones . . #diorskin #diorskinforeverfoundation #diorskinfoundation #jualdiorskin #jualdiorfoundation #jualdiorskinforever #jualdiorskinnudeair #jualdiormakeup #jualdiormurah #jualdior #jualdiormakeupmurah #jualshareinjar #jualshareinjarmurah #diorskinmurah #jualdiorskinmurah #jualdiorskinforevermurah #jualdiorskinforeverfoundation #jualdiorskinforeverundercover #jualdiorskinundercover #jualdiorskinforeverundercoverfoundation #jualdiorforeverskin #jualdiorforeverundercoverfoundation #jualdiorforeverundercover #jualdiorskinglow #jualdiorskin

Diorskin
forever 24h wear high perfection skin-caring matte foundation.
IDR 700.000
.
.
Available shade :
.
✨ 0 Neutral
✨ 1 Neutral - fair skin neutral undertones
✨ 1 Neutral - fair skin with cool pink undertones
✨ 1.5 Neutral - Fair to light skin with neutral undertones
✨ 2 Neutral - Light skin with neutral undertones
✨ 2 Warm - Light skin with warm yellow undertones
✨ 2 Cool Rosy - light skin with cool pink undertones
✨ 2 Warm peach - light skin with warm peach undertones
✨ 2 Warm Olive - Light skin with warm olive undertones
✨ 2.5 Neutral - light to light medium with neutral undertones
✨ 3 Neutral - light medium skin with neutral undertones
✨ 3 Warm - light medium skin with warm yellow undertones
✨ 3 Warm olive - light medium skin with warm olive undertones
✨ 3 Cool Rosy - light medium skin with cool pink undertones
✨ 3 Cool - light medium skin with warm olive undertones
✨ 3.5 Neutral - light medium skin with cool undertones
✨ 4 Neutral - light medium to medium skin with neutral undertones ✨ 4 Warm olive - Medium skin with warm olive undertones
✨ 4.5 Neutral - medium skin with warm olive undertones ✨ 5 Neutral - Medium skin with neutral undertones
.
.
#diorskin #diorskinforeverfoundation #diorskinfoundation #jualdiorskin #jualdiorfoundation #jualdiorskinforever #jualdiorskinnudeair #jualdiormakeup #jualdiormurah #jualdior #jualdiormakeupmurah #jualshareinjar #jualshareinjarmurah #diorskinmurah #jualdiorskinmurah #jualdiorskinforevermurah #jualdiorskinforeverfoundation #jualdiorskinforeverundercover #jualdiorskinundercover #jualdiorskinforeverundercoverfoundation #jualdiorforeverskin #jualdiorforeverundercoverfoundation #jualdiorforeverundercover #jualdiorskinglow #jualdiorskin

Diorskin forever 24h wear high perfection skin-caring matte foundation. IDR 700.000 . . Available shade : . ✨ 0 Neutral ✨ 1 Neutral - fair skin neutral undertones ✨ 1 Neutral - fair skin with cool pink undertones ✨ 1.5 Neutral - Fair to light skin with neutral undertones ✨ 2 Neutral - Light skin with neutral undertones ✨ 2 Warm - Light skin with warm yellow undertones ✨ 2 Cool Rosy - light skin with cool pink undertones ✨ 2 Warm peach - light skin with warm peach undertones ✨ 2 Warm Olive - Light skin with warm olive undertones ✨ 2.5 Neutral - light to light medium with neutral undertones ✨ 3 Neutral - light medium skin with neutral undertones ✨ 3 Warm - light medium skin with warm yellow undertones ✨ 3 Warm olive - light medium skin with warm olive undertones ✨ 3 Cool Rosy - light medium skin with cool pink undertones ✨ 3 Cool - light medium skin with warm olive undertones ✨ 3.5 Neutral - light medium skin with cool undertones ✨ 4 Neutral - light medium to medium skin with neutral undertones ✨ 4 Warm olive - Medium skin with warm olive undertones ✨ 4.5 Neutral - medium skin with warm olive undertones ✨ 5 Neutral - Medium skin with neutral undertones . . #diorskin #diorskinforeverfoundation #diorskinfoundation #jualdiorskin #jualdiorfoundation #jualdiorskinforever #jualdiorskinnudeair #jualdiormakeup #jualdiormurah #jualdior #jualdiormakeupmurah #jualshareinjar #jualshareinjarmurah #diorskinmurah #jualdiorskinmurah #jualdiorskinforevermurah #jualdiorskinforeverfoundation #jualdiorskinforeverundercover #jualdiorskinundercover #jualdiorskinforeverundercoverfoundation #jualdiorforeverskin #jualdiorforeverundercoverfoundation #jualdiorforeverundercover #jualdiorskinglow #jualdiorskin

#EzRepost @asashop_beauty with @ezrepostapp [PO] Dior Forever Skin Glow Radiant Perfection Skin-Caring Foundation SPF 35
.
💰898,000
.
New foundation from Dior! Medium to full coverage, radiant glow fiinish
.
kalau yg dulu kan Dior Forever foundation cuma bisa di pakai mostly sm yg kulit nya berminyak karna finish nya yg matte. Nah skrg Dior ngeluarin Forever Foundation yg radiant glow finish, yg arti nya kulit kering sekalipun will love this foundation
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#podiorasabeauty
.
.
#jualdiormakeup #jualdiorfoundation #jualdiorforeverperfectcushion #jualdiorforeverskin

#EzRepost @asashop_beauty with @ezrepostapp [PO] Dior Forever Skin Glow Radiant Perfection Skin-Caring Foundation SPF 35 . 💰898,000 . New foundation from Dior! Medium to full coverage, radiant glow fiinish . kalau yg dulu kan Dior Forever foundation cuma bisa di pakai mostly sm yg kulit nya berminyak karna finish nya yg matte. Nah skrg Dior ngeluarin Forever Foundation yg radiant glow finish, yg arti nya kulit kering sekalipun will love this foundation . Line: @dkn9811c WA: 081298241671 . #podiorasabeauty. . #jualdiormakeup #jualdiorfoundation #jualdiorforeverperfectcushion #jualdiorforeverskin

Dior Backstage Face and Body Foundation
IDR 640.000 (Full size, by PO)
The Dior Backstage Face & Body Foundation is the Dior makeup artists' secret weapon to create an instantly flawless complexion with ultra-buildable coverage, from a natural nude glow to high-coverage perfection. Its natural and luminous finish is also an essential for the body, revealing the skin's radiance while camouflaging minor imperfections. It offers a fluid texture and second-skin finish. Its waterproof formula creates an invisible mesh on the skin and resists extreme conditions: workout sessions, water, extreme temperatures and humid environments.
.
Shades available: 1N, 1.5N, 2N
Available share in jar #gosyenshareinjar
3ml for IDR 65.000
5ml for IDR 100.000
.
#gosyendior #gosyenfoundation #jualfoundationdior #jualdiorbackstage #jualfoundationdiorbackstage #jualdiorfoundation #jualfoundiedior #jualfoundiediorbackstage #diorindonesia #diorbackstage #jualshareinjar #jualshareinjars #shareinjar #jualskincare #jualskincaremalang #jualskincaremurah #skicarekorea #skincaremalang #skincaremurah #jualkosmetik #jualkosmetikmurah #jualkosmetikmalang #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmalang #jualmakeup #jualmakeupmurah #jualmakeupmalang #makeupmalang

Dior Backstage Face and Body Foundation IDR 640.000 (Full size, by PO) The Dior Backstage Face & Body Foundation is the Dior makeup artists' secret weapon to create an instantly flawless complexion with ultra-buildable coverage, from a natural nude glow to high-coverage perfection. Its natural and luminous finish is also an essential for the body, revealing the skin's radiance while camouflaging minor imperfections. It offers a fluid texture and second-skin finish. Its waterproof formula creates an invisible mesh on the skin and resists extreme conditions: workout sessions, water, extreme temperatures and humid environments. . Shades available: 1N, 1.5N, 2N Available share in jar #gosyenshareinjar3ml for IDR 65.000 5ml for IDR 100.000 . #gosyendior #gosyenfoundation #jualfoundationdior #jualdiorbackstage #jualfoundationdiorbackstage #jualdiorfoundation #jualfoundiedior #jualfoundiediorbackstage #diorindonesia #diorbackstage #jualshareinjar #jualshareinjars #shareinjar #jualskincare #jualskincaremalang #jualskincaremurah #skicarekorea #skincaremalang #skincaremurah #jualkosmetik #jualkosmetikmurah #jualkosmetikmalang #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmalang #jualmakeup #jualmakeupmurah #jualmakeupmalang #makeupmalang

Christian Dior Dior Forever 24h Wear Matte Foundationn 30ml - idr 855.000/pc
Available shade :
3N
2N
1N
A medium-to-full-coverage foundation that remains flawless for up to 24 hours with a velvety-matte finish and SPF 35.
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick

Christian Dior Dior Forever 24h Wear Matte Foundationn 30ml - idr 855.000/pc Available shade : 3N 2N 1N A medium-to-full-coverage foundation that remains flawless for up to 24 hours with a velvety-matte finish and SPF 35. -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick

Christian Dior
Dior Forever SKIN GLOW Foundation 30ml - idr 855.000/pc
Available shade :
1N
3N
2N
Dior takes 24 hour complexion perfection to the next level with FOREVER. Introducing the new Dior Forever Skin Glow foundation. With Dior's iconic long-wearing Forever foundation formula, now offered in a radiant finish, the complexion appears flawless and even and the pores tightened, from morning to night. to reveal the skin's full sensuality.
This fluid foundation instantly enhances the appearance of the skin and improves its quality day after day with a formula enriched in meticulously selected skincare ingredients. Also available in a Velvet Matte finish.
--------------
TANYA2 - ORDER
PILIH SALAH SATU
Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id)
Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS)
--------------
FIX ORDER ?
-FORMAT ORDER-
Nama :
Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) :
No telp :
Kode barang (ada di caption setiap gambar) :
--------------
#diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick

Christian Dior Dior Forever SKIN GLOW Foundation 30ml - idr 855.000/pc Available shade : 1N 3N 2N Dior takes 24 hour complexion perfection to the next level with FOREVER. Introducing the new Dior Forever Skin Glow foundation. With Dior's iconic long-wearing Forever foundation formula, now offered in a radiant finish, the complexion appears flawless and even and the pores tightened, from morning to night. to reveal the skin's full sensuality. This fluid foundation instantly enhances the appearance of the skin and improves its quality day after day with a formula enriched in meticulously selected skincare ingredients. Also available in a Velvet Matte finish. -------------- TANYA2 - ORDER PILIH SALAH SATU Line : @vpt3705t (pakai @ saat search id) Whatsapp : 082113337521 (NO CALL/SMS) -------------- FIX ORDER ? -FORMAT ORDER- Nama : Alamat lengkap(jalan+kec+kab/kota) : No telp : Kode barang (ada di caption setiap gambar) : -------------- #diorfoundation #diorfoundationforever #diorfoundationmurah #diorbackstagefoundation #diorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiormakeup #jualdiorliptattoo #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiorlipglow #jualdiormurah #jualdiorskin #jualdiorori #jualdiororiginal #jualdiorreadystock #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefoundation #jualdioraddictliptattoo #jualdioraddict #jualdiorlipstick

READY STOCK
DIOR diorskin forever perfect makeup foundation!
.
💰750.000
🍭 whatsapp 0812.1887.4472
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
READY : 10 , 11 , 20 , 21 , 30
👉Best foundation i’ve ever triedd, hold minyak nya oke bangett 😭 veryy soft, smooth & flawless finished. Even my mom said “bagus bgt ya yg satu ini, cover flek dan ga terlihat dempul, kilat banget, beliin mama satu” 😅
as i said veryvery smoothhh finished
longlasting banget, dr pagi sampe malam will tetep stay! udah ber-spf jugaa yahh!
.
✅best banget buat combi & oily skintypess, ofc dry to normal no prob
✅medium to full coverage, but even dengan coverage begitu gabakal buat cakeyy/ kayak berat yahh, kilattt banget wajah habis pakai foundie ini, even coverage nya mantap abiss tapi ga terlihat dempullll/pake bedak tebel malahan yg ada smooth banget 👍🏻
✅cocok banget buat yg foundie nya suka luntur/not stay in place karena minyakk di muka
✅works well with or without primer tapi akan lebih maksimal lagi kalau primer! ❤️❤️
✅minimize the appearance of pores jugaa 😍 jd makeup bakalan flawless abiss
✅longwearing
banyak banget denger review bagus2 soal foundie ini, but mmg harga nya lumayan pricey yah! tapi buat yg muka nya combi&oily ini must have banget deh krn bener2 hold minyak, ga berat dan ga cakey!
.
❤matte,full coverage,flawless finish 😍
❤nicely illuminate the skin
❤cover kemerahan, darkspot yg ada di muka
❤very flawless, soft & smooth finisheddd, super love it! 💞
❤kalau mau ke Party2 foundie ini recommend banget ataupun kalau on daily ada pake makeup jg this one!
.
#jualdiorfoundation #jualdiorforever#jualdiorskin #jualdiorskinforever #jualdiorskinforever #jualdiorskinfoundation #jualdiorskinforeverperfectfoundation#jualdiorundercover #jualdiorfoundation #jualdiorskinfoundation #jualdiorskin #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorforever #jualdiorforeverfoundation#jualdiorskinforeverfoundation #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiormakeup #jualdiormurah#jualdiorfoundation #jualdiorfoundationmurah #jualdiorforeverperfectcushion #jualdiorforeverfoundation #jualdiormakeup #jualdiormakeupori #jualdiormakeupmurah #jualdior

READY STOCK DIOR diorskin forever perfect makeup foundation! . 💰750.000 🍭 whatsapp 0812.1887.4472 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ READY : 10 , 11 , 20 , 21 , 30 👉Best foundation i’ve ever triedd, hold minyak nya oke bangett 😭 veryy soft, smooth & flawless finished. Even my mom said “bagus bgt ya yg satu ini, cover flek dan ga terlihat dempul, kilat banget, beliin mama satu” 😅 as i said veryvery smoothhh finished longlasting banget, dr pagi sampe malam will tetep stay! udah ber-spf jugaa yahh! . ✅best banget buat combi & oily skintypess, ofc dry to normal no prob ✅medium to full coverage, but even dengan coverage begitu gabakal buat cakeyy/ kayak berat yahh, kilattt banget wajah habis pakai foundie ini, even coverage nya mantap abiss tapi ga terlihat dempullll/pake bedak tebel malahan yg ada smooth banget 👍🏻 ✅cocok banget buat yg foundie nya suka luntur/not stay in place karena minyakk di muka ✅works well with or without primer tapi akan lebih maksimal lagi kalau primer! ❤️❤️ ✅minimize the appearance of pores jugaa 😍 jd makeup bakalan flawless abiss ✅longwearing banyak banget denger review bagus2 soal foundie ini, but mmg harga nya lumayan pricey yah! tapi buat yg muka nya combi&oily ini must have banget deh krn bener2 hold minyak, ga berat dan ga cakey! . ❤matte,full coverage,flawless finish 😍 ❤nicely illuminate the skin ❤cover kemerahan, darkspot yg ada di muka ❤very flawless, soft & smooth finisheddd, super love it! 💞 ❤kalau mau ke Party2 foundie ini recommend banget ataupun kalau on daily ada pake makeup jg this one! . #jualdiorfoundation #jualdiorforever #jualdiorskin #jualdiorskinforever #jualdiorskinforever #jualdiorskinfoundation #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorundercover #jualdiorfoundation #jualdiorskinfoundation #jualdiorskin #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorforever #jualdiorforeverfoundation #jualdiorskinforeverfoundation #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiormakeup #jualdiormurah #jualdiorfoundation #jualdiorfoundationmurah #jualdiorforeverperfectcushion #jualdiorforeverfoundation #jualdiormakeup #jualdiormakeupori #jualdiormakeupmurah #jualdior

READY STOCK
DIOR diorskin forever perfect makeup foundation!
.
💰750.000
🍭 whatsapp 0812.1887.4472
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
READY : 10 , 11 , 20 , 21 , 30
👉Best foundation i’ve ever triedd, hold minyak nya oke bangett 😭 veryy soft, smooth & flawless finished. Even my mom said “bagus bgt ya yg satu ini, cover flek dan ga terlihat dempul, kilat banget, beliin mama satu” 😅
as i said veryvery smoothhh finished
longlasting banget, dr pagi sampe malam will tetep stay! udah ber-spf jugaa yahh!
.
✅best banget buat combi & oily skintypess, ofc dry to normal no prob
✅medium to full coverage, but even dengan coverage begitu gabakal buat cakeyy/ kayak berat yahh, kilattt banget wajah habis pakai foundie ini, even coverage nya mantap abiss tapi ga terlihat dempullll/pake bedak tebel malahan yg ada smooth banget 👍🏻
✅cocok banget buat yg foundie nya suka luntur/not stay in place karena minyakk di muka
✅works well with or without primer tapi akan lebih maksimal lagi kalau primer! ❤️❤️
✅minimize the appearance of pores jugaa 😍 jd makeup bakalan flawless abiss
✅longwearing
banyak banget denger review bagus2 soal foundie ini, but mmg harga nya lumayan pricey yah! tapi buat yg muka nya combi&oily ini must have banget deh krn bener2 hold minyak, ga berat dan ga cakey!
.
❤matte,full coverage,flawless finish 😍
❤nicely illuminate the skin
❤cover kemerahan, darkspot yg ada di muka
❤very flawless, soft & smooth finisheddd, super love it! 💞
❤kalau mau ke Party2 foundie ini recommend banget ataupun kalau on daily ada pake makeup jg this one!
.
#jualdiorfoundation #jualdiorforever#jualdiorskin #jualdiorskinforever #jualdiorskinforever #jualdiorskinfoundation #jualdiorskinforeverperfectfoundation#jualdiorundercover #jualdiorfoundation #jualdiorskinfoundation #jualdiorskin #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorforever #jualdiorforeverfoundation#jualdiorskinforeverfoundation #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiormakeup #jualdiormurah#jualdiorfoundation #jualdiorfoundationmurah #jualdiorforeverperfectcushion #jualdiorforeverfoundation #jualdiormakeup #jualdiormakeupori #jualdiormakeupmurah #jualdior

READY STOCK DIOR diorskin forever perfect makeup foundation! . 💰750.000 🍭 whatsapp 0812.1887.4472 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ READY : 10 , 11 , 20 , 21 , 30 👉Best foundation i’ve ever triedd, hold minyak nya oke bangett 😭 veryy soft, smooth & flawless finished. Even my mom said “bagus bgt ya yg satu ini, cover flek dan ga terlihat dempul, kilat banget, beliin mama satu” 😅 as i said veryvery smoothhh finished longlasting banget, dr pagi sampe malam will tetep stay! udah ber-spf jugaa yahh! . ✅best banget buat combi & oily skintypess, ofc dry to normal no prob ✅medium to full coverage, but even dengan coverage begitu gabakal buat cakeyy/ kayak berat yahh, kilattt banget wajah habis pakai foundie ini, even coverage nya mantap abiss tapi ga terlihat dempullll/pake bedak tebel malahan yg ada smooth banget 👍🏻 ✅cocok banget buat yg foundie nya suka luntur/not stay in place karena minyakk di muka ✅works well with or without primer tapi akan lebih maksimal lagi kalau primer! ❤️❤️ ✅minimize the appearance of pores jugaa 😍 jd makeup bakalan flawless abiss ✅longwearing banyak banget denger review bagus2 soal foundie ini, but mmg harga nya lumayan pricey yah! tapi buat yg muka nya combi&oily ini must have banget deh krn bener2 hold minyak, ga berat dan ga cakey! . ❤matte,full coverage,flawless finish 😍 ❤nicely illuminate the skin ❤cover kemerahan, darkspot yg ada di muka ❤very flawless, soft & smooth finisheddd, super love it! 💞 ❤kalau mau ke Party2 foundie ini recommend banget ataupun kalau on daily ada pake makeup jg this one! . #jualdiorfoundation #jualdiorforever #jualdiorskin #jualdiorskinforever #jualdiorskinforever #jualdiorskinfoundation #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorundercover #jualdiorfoundation #jualdiorskinfoundation #jualdiorskin #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorforever #jualdiorforeverfoundation #jualdiorskinforeverfoundation #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiormakeup #jualdiormurah #jualdiorfoundation #jualdiorfoundationmurah #jualdiorforeverperfectcushion #jualdiorforeverfoundation #jualdiormakeup #jualdiormakeupori #jualdiormakeupmurah #jualdior

READY STOCK
DIOR diorskin forever perfect makeup foundation!
.
💰750.000
🍭 whatsapp 0812.1887.4472
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
READY : 10 , 11 , 20 , 21 , 30
👉Best foundation i’ve ever triedd, hold minyak nya oke bangett 😭 veryy soft, smooth & flawless finished. Even my mom said “bagus bgt ya yg satu ini, cover flek dan ga terlihat dempul, kilat banget, beliin mama satu” 😅
as i said veryvery smoothhh finished
longlasting banget, dr pagi sampe malam will tetep stay! udah ber-spf jugaa yahh!
.
✅best banget buat combi & oily skintypess, ofc dry to normal no prob
✅medium to full coverage, but even dengan coverage begitu gabakal buat cakeyy/ kayak berat yahh, kilattt banget wajah habis pakai foundie ini, even coverage nya mantap abiss tapi ga terlihat dempullll/pake bedak tebel malahan yg ada smooth banget 👍🏻
✅cocok banget buat yg foundie nya suka luntur/not stay in place karena minyakk di muka
✅works well with or without primer tapi akan lebih maksimal lagi kalau primer! ❤️❤️
✅minimize the appearance of pores jugaa 😍 jd makeup bakalan flawless abiss
✅longwearing
banyak banget denger review bagus2 soal foundie ini, but mmg harga nya lumayan pricey yah! tapi buat yg muka nya combi&oily ini must have banget deh krn bener2 hold minyak, ga berat dan ga cakey!
.
❤matte,full coverage,flawless finish 😍
❤nicely illuminate the skin
❤cover kemerahan, darkspot yg ada di muka
❤very flawless, soft & smooth finisheddd, super love it! 💞
❤kalau mau ke Party2 foundie ini recommend banget ataupun kalau on daily ada pake makeup jg this one!
.
#jualdiorfoundation #jualdiorforever#jualdiorskin #jualdiorskinforever #jualdiorskinforever #jualdiorskinfoundation #jualdiorskinforeverperfectfoundation#jualdiorundercover #jualdiorfoundation #jualdiorskinfoundation #jualdiorskin #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorforever #jualdiorforeverfoundation#jualdiorskinforeverfoundation #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiormakeup #jualdiormurah#jualdiorfoundation #jualdiorfoundationmurah #jualdiorforeverperfectcushion #jualdiorforeverfoundation #jualdiormakeup #jualdiormakeupori #jualdiormakeupmurah #jualdior

READY STOCK DIOR diorskin forever perfect makeup foundation! . 💰750.000 🍭 whatsapp 0812.1887.4472 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ READY : 10 , 11 , 20 , 21 , 30 👉Best foundation i’ve ever triedd, hold minyak nya oke bangett 😭 veryy soft, smooth & flawless finished. Even my mom said “bagus bgt ya yg satu ini, cover flek dan ga terlihat dempul, kilat banget, beliin mama satu” 😅 as i said veryvery smoothhh finished longlasting banget, dr pagi sampe malam will tetep stay! udah ber-spf jugaa yahh! . ✅best banget buat combi & oily skintypess, ofc dry to normal no prob ✅medium to full coverage, but even dengan coverage begitu gabakal buat cakeyy/ kayak berat yahh, kilattt banget wajah habis pakai foundie ini, even coverage nya mantap abiss tapi ga terlihat dempullll/pake bedak tebel malahan yg ada smooth banget 👍🏻 ✅cocok banget buat yg foundie nya suka luntur/not stay in place karena minyakk di muka ✅works well with or without primer tapi akan lebih maksimal lagi kalau primer! ❤️❤️ ✅minimize the appearance of pores jugaa 😍 jd makeup bakalan flawless abiss ✅longwearing banyak banget denger review bagus2 soal foundie ini, but mmg harga nya lumayan pricey yah! tapi buat yg muka nya combi&oily ini must have banget deh krn bener2 hold minyak, ga berat dan ga cakey! . ❤matte,full coverage,flawless finish 😍 ❤nicely illuminate the skin ❤cover kemerahan, darkspot yg ada di muka ❤very flawless, soft & smooth finisheddd, super love it! 💞 ❤kalau mau ke Party2 foundie ini recommend banget ataupun kalau on daily ada pake makeup jg this one! . #jualdiorfoundation #jualdiorforever #jualdiorskin #jualdiorskinforever #jualdiorskinforever #jualdiorskinfoundation #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorundercover #jualdiorfoundation #jualdiorskinfoundation #jualdiorskin #jualdiorskinforeverperfectfoundation #jualdiorforever #jualdiorforeverfoundation #jualdiorskinforeverfoundation #jualdiorskinforever #jualdiorori #jualdiormakeup #jualdiormurah #jualdiorfoundation #jualdiorfoundationmurah #jualdiorforeverperfectcushion #jualdiorforeverfoundation #jualdiormakeup #jualdiormakeupori #jualdiormakeupmurah #jualdior

Dior Forever 24h Wear Matte Foundation 30ml
Harga : 855k
.
📌Medium-to-full coverage foundation
📌Remains flawless for up to 24hours
📌Velvety-matte finish
📌With SPF 35💞
=======================
Untuk order atau question, bisa langsung kontak kita lewat Whatsapp / Line ya ☺️
Thankyou 🙋🏻‍♀️❤️
.
#foundationmurah #makeupori #makeupusaori #makeupusaoriginal #makeupmurah #jualmakeup #jualmakeupmurah #christiandiormurah #diorfoundation #diorfoundationmurah #jualdiorfoundation #jualdiorfoundationmurah

Dior Forever 24h Wear Matte Foundation 30ml Harga : 855k . 📌Medium-to-full coverage foundation 📌Remains flawless for up to 24hours 📌Velvety-matte finish 📌With SPF 35💞 ======================= Untuk order atau question, bisa langsung kontak kita lewat Whatsapp / Line ya ☺️ Thankyou 🙋🏻‍♀️❤️ . #foundationmurah #makeupori #makeupusaori #makeupusaoriginal #makeupmurah #jualmakeup #jualmakeupmurah #christiandiormurah #diorfoundation #diorfoundationmurah #jualdiorfoundation #jualdiorfoundationmurah

Dior Forever Skin Glow
100% original
Tdk pernah menjual dan tdk akan pernah menjual produk kw
Dior forever skin glow tahan selama 24 jam, * cakupan kulit tetap sempurna. Kulit cerah dan merata. Dari pagi hingga malam, keseimbangan minyak-air yang sempurna menghasilkan cahaya alami yang bersinar dan bebas kilau. Kulit dilindungi dari agresor luar dan sinar UVA dan UVB dengan perlindungan SPF 35 PA ++ Detail geser saaaayyy 👉👉 /* *
Order : lihat kontak di Bio
#dior #diorfoundation #jualdiorfoundation #jualfoundation #jualdior #diorskinglow #jualdiorforeverundercoverfoundation #jualnars #jualshuuemura #jualmistfixspray #jualmixingpallete #jualmakeupforever #jualkryolanstick #mua #makeupartist #muamajene #muamahasa #muamamuju #muamamujutengah #muapasangkayu #muapolewalimandar #muabadung #muabangli #muabuleleng #muagianyar #muajembrana #muakarangasem #muadenpasar #rmbbeautydior #rmbbeauty

Dior Forever Skin Glow 100% original Tdk pernah menjual dan tdk akan pernah menjual produk kw Dior forever skin glow tahan selama 24 jam, * cakupan kulit tetap sempurna. Kulit cerah dan merata. Dari pagi hingga malam, keseimbangan minyak-air yang sempurna menghasilkan cahaya alami yang bersinar dan bebas kilau. Kulit dilindungi dari agresor luar dan sinar UVA dan UVB dengan perlindungan SPF 35 PA ++ Detail geser saaaayyy 👉👉 /* * Order : lihat kontak di Bio #dior #diorfoundation #jualdiorfoundation #jualfoundation #jualdior #diorskinglow #jualdiorforeverundercoverfoundation #jualnars #jualshuuemura #jualmistfixspray #jualmixingpallete #jualmakeupforever #jualkryolanstick #mua #makeupartist #muamajene #muamahasa #muamamuju #muamamujutengah #muapasangkayu #muapolewalimandar #muabadung #muabangli #muabuleleng #muagianyar #muajembrana #muakarangasem #muadenpasar #rmbbeautydior #rmbbeauty

READYSTOCK
Dior forever undercover 24hours full coverage foundation! (40ML)
🍭 whatsapp 0812.1887.4472
.
bestseller shades/ yang paling cocok buat kulit asian; 010,020,021,030
.
.
series diorskin forever nya aja uda mantap bangett, yg ini lebih hype lagi karna lebih full coverage seperti namanya. as usual, series forever buat Oily skintypes very recommended karena hold minyak banget, buat dry/normal its okay kok!
.
.
✅full coverage seperti nama foundie nya, tapi tetep ringannn krn water based jd nga keliatan kaya dempul tebel
✅bakal cover yg namanya mata panda, PORI2 gede udah pasti, dark spot/flek dan juga kemerahan di kulit
✅longwearing, tahan lama, tahan up to 24hours, seharian lohh! claims from dior ya
✅matte finished tapi nga flat matte at all, finishing nya superr best ada hint of glow nya sedikit jd keliatan lebih radiant
✅liquid texture tapi nga bakal cakey
✅bikin kulit terlihat lebih baby skinnn, very blendable 👍🏻 glides so smoothhh ❗❗
.
.
yg series diorskin forever di aku personally aja uda tahan banget hold minyak nya, apalg yg ini claims to be very longwearing up to 24hours pastiya bakal lebih tahan lagi dong 😭 well, Dior never failed! 😍
.
.
#jualdior #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup#jualdiormurah #jualdiorsoreal #jualdiorfoundation #jualdiorforever #jualdiorundercover #jualdiorforeverfoundation #jualdiorforeverundercoverfoundation #jualdiorundercoverfoundation #jualdiorskin
#jualdiorskinforever #jualdiorskinforeverundercoverfoundation
#jualdiorskinfoundation #jualfoundation

READYSTOCK Dior forever undercover 24hours full coverage foundation! (40ML) 🍭 whatsapp 0812.1887.4472 . bestseller shades/ yang paling cocok buat kulit asian; 010,020,021,030 . . series diorskin forever nya aja uda mantap bangett, yg ini lebih hype lagi karna lebih full coverage seperti namanya. as usual, series forever buat Oily skintypes very recommended karena hold minyak banget, buat dry/normal its okay kok! . . ✅full coverage seperti nama foundie nya, tapi tetep ringannn krn water based jd nga keliatan kaya dempul tebel ✅bakal cover yg namanya mata panda, PORI2 gede udah pasti, dark spot/flek dan juga kemerahan di kulit ✅longwearing, tahan lama, tahan up to 24hours, seharian lohh! claims from dior ya ✅matte finished tapi nga flat matte at all, finishing nya superr best ada hint of glow nya sedikit jd keliatan lebih radiant ✅liquid texture tapi nga bakal cakey ✅bikin kulit terlihat lebih baby skinnn, very blendable 👍🏻 glides so smoothhh ❗❗ . . yg series diorskin forever di aku personally aja uda tahan banget hold minyak nya, apalg yg ini claims to be very longwearing up to 24hours pastiya bakal lebih tahan lagi dong 😭 well, Dior never failed! 😍 . . #jualdior #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdiormurah #jualdiorsoreal #jualdiorfoundation #jualdiorforever #jualdiorundercover #jualdiorforeverfoundation #jualdiorforeverundercoverfoundation #jualdiorundercoverfoundation #jualdiorskin #jualdiorskinforever #jualdiorskinforeverundercoverfoundation #jualdiorskinfoundation #jualfoundation

READYSTOCK
Dior forever undercover 24hours full coverage foundation! (40ML)
🍭 whatsapp 0812.1887.4472
.
bestseller shades/ yang paling cocok buat kulit asian; 010,020,021,030
.
.
series diorskin forever nya aja uda mantap bangett, yg ini lebih hype lagi karna lebih full coverage seperti namanya. as usual, series forever buat Oily skintypes very recommended karena hold minyak banget, buat dry/normal its okay kok!
.
.
✅full coverage seperti nama foundie nya, tapi tetep ringannn krn water based jd nga keliatan kaya dempul tebel
✅bakal cover yg namanya mata panda, PORI2 gede udah pasti, dark spot/flek dan juga kemerahan di kulit
✅longwearing, tahan lama, tahan up to 24hours, seharian lohh! claims from dior ya
✅matte finished tapi nga flat matte at all, finishing nya superr best ada hint of glow nya sedikit jd keliatan lebih radiant
✅liquid texture tapi nga bakal cakey
✅bikin kulit terlihat lebih baby skinnn, very blendable 👍🏻 glides so smoothhh ❗❗
.
.
yg series diorskin forever di aku personally aja uda tahan banget hold minyak nya, apalg yg ini claims to be very longwearing up to 24hours pastiya bakal lebih tahan lagi dong 😭 well, Dior never failed! 😍
.
.
#jualdior #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup#jualdiormurah #jualdiorsoreal #jualdiorfoundation #jualdiorforever #jualdiorundercover #jualdiorforeverfoundation #jualdiorforeverundercoverfoundation #jualdiorundercoverfoundation #jualdiorskin
#jualdiorskinforever #jualdiorskinforeverundercoverfoundation
#jualdiorskinfoundation #jualfoundation

READYSTOCK Dior forever undercover 24hours full coverage foundation! (40ML) 🍭 whatsapp 0812.1887.4472 . bestseller shades/ yang paling cocok buat kulit asian; 010,020,021,030 . . series diorskin forever nya aja uda mantap bangett, yg ini lebih hype lagi karna lebih full coverage seperti namanya. as usual, series forever buat Oily skintypes very recommended karena hold minyak banget, buat dry/normal its okay kok! . . ✅full coverage seperti nama foundie nya, tapi tetep ringannn krn water based jd nga keliatan kaya dempul tebel ✅bakal cover yg namanya mata panda, PORI2 gede udah pasti, dark spot/flek dan juga kemerahan di kulit ✅longwearing, tahan lama, tahan up to 24hours, seharian lohh! claims from dior ya ✅matte finished tapi nga flat matte at all, finishing nya superr best ada hint of glow nya sedikit jd keliatan lebih radiant ✅liquid texture tapi nga bakal cakey ✅bikin kulit terlihat lebih baby skinnn, very blendable 👍🏻 glides so smoothhh ❗❗ . . yg series diorskin forever di aku personally aja uda tahan banget hold minyak nya, apalg yg ini claims to be very longwearing up to 24hours pastiya bakal lebih tahan lagi dong 😭 well, Dior never failed! 😍 . . #jualdior #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdiormurah #jualdiorsoreal #jualdiorfoundation #jualdiorforever #jualdiorundercover #jualdiorforeverfoundation #jualdiorforeverundercoverfoundation #jualdiorundercoverfoundation #jualdiorskin #jualdiorskinforever #jualdiorskinforeverundercoverfoundation #jualdiorskinfoundation #jualfoundation

READYSTOCK
Dior forever undercover 24hours full coverage foundation! (40ML)
🍭 whatsapp 0812.1887.4472
.
bestseller shades/ yang paling cocok buat kulit asian; 010,020,021,030
.
.
series diorskin forever nya aja uda mantap bangett, yg ini lebih hype lagi karna lebih full coverage seperti namanya. as usual, series forever buat Oily skintypes very recommended karena hold minyak banget, buat dry/normal its okay kok!
.
.
✅full coverage seperti nama foundie nya, tapi tetep ringannn krn water based jd nga keliatan kaya dempul tebel
✅bakal cover yg namanya mata panda, PORI2 gede udah pasti, dark spot/flek dan juga kemerahan di kulit
✅longwearing, tahan lama, tahan up to 24hours, seharian lohh! claims from dior ya
✅matte finished tapi nga flat matte at all, finishing nya superr best ada hint of glow nya sedikit jd keliatan lebih radiant
✅liquid texture tapi nga bakal cakey
✅bikin kulit terlihat lebih baby skinnn, very blendable 👍🏻 glides so smoothhh ❗❗
.
.
yg series diorskin forever di aku personally aja uda tahan banget hold minyak nya, apalg yg ini claims to be very longwearing up to 24hours pastiya bakal lebih tahan lagi dong 😭 well, Dior never failed! 😍
.
.
#jualdior #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup#jualdiormurah #jualdiorsoreal #jualdiorfoundation #jualdiorforever #jualdiorundercover #jualdiorforeverfoundation #jualdiorforeverundercoverfoundation #jualdiorundercoverfoundation #jualdiorskin
#jualdiorskinforever #jualdiorskinforeverundercoverfoundation
#jualdiorskinfoundation #jualfoundation

READYSTOCK Dior forever undercover 24hours full coverage foundation! (40ML) 🍭 whatsapp 0812.1887.4472 . bestseller shades/ yang paling cocok buat kulit asian; 010,020,021,030 . . series diorskin forever nya aja uda mantap bangett, yg ini lebih hype lagi karna lebih full coverage seperti namanya. as usual, series forever buat Oily skintypes very recommended karena hold minyak banget, buat dry/normal its okay kok! . . ✅full coverage seperti nama foundie nya, tapi tetep ringannn krn water based jd nga keliatan kaya dempul tebel ✅bakal cover yg namanya mata panda, PORI2 gede udah pasti, dark spot/flek dan juga kemerahan di kulit ✅longwearing, tahan lama, tahan up to 24hours, seharian lohh! claims from dior ya ✅matte finished tapi nga flat matte at all, finishing nya superr best ada hint of glow nya sedikit jd keliatan lebih radiant ✅liquid texture tapi nga bakal cakey ✅bikin kulit terlihat lebih baby skinnn, very blendable 👍🏻 glides so smoothhh ❗❗ . . yg series diorskin forever di aku personally aja uda tahan banget hold minyak nya, apalg yg ini claims to be very longwearing up to 24hours pastiya bakal lebih tahan lagi dong 😭 well, Dior never failed! 😍 . . #jualdior #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdiormurah #jualdiorsoreal #jualdiorfoundation #jualdiorforever #jualdiorundercover #jualdiorforeverfoundation #jualdiorforeverundercoverfoundation #jualdiorundercoverfoundation #jualdiorskin #jualdiorskinforever #jualdiorskinforeverundercoverfoundation #jualdiorskinfoundation #jualfoundation

DIOR NEW FOREVER FOUNDATION
What it is:
An ultimate skin-perfecting 16-hour foundation that delivers medium coverage and leaves a luminous matte finish. Diorskin Forever Foundation is formulated to give a perfect, flawless complexion. It helps minimize the appearance of pores, control shine, and blur imperfections for a luminous matte finish that lasts for up to 16 hours. This comfortable liquid foundation melts into the skin and provides SPF 35 broad spectrum.
Diorskin Forever Foundation is also formulated with skincare technologies that help to diminish the look of pores and refine the skin's texture over time.
Coverage:
✔ Full
Skin type:
✔ Sensitive
✔ Normal
✔ Dry
✔ Combination
✔ Oily
Finish:
✔ Matte
SPF:
- SPF 35
NEW, 100% ORIGINAL
-
Fix order sebagai berikut
Nama:
Alamat Lengkap:
No Hp:
Barang & Jumlah:
JNE Yes/Reg:
-
IDR 795,000
Order via line @mux2744b
#jualdiormakeup #jualdiorfoundation #jualdiorforeverfoundation

DIOR NEW FOREVER FOUNDATION What it is: An ultimate skin-perfecting 16-hour foundation that delivers medium coverage and leaves a luminous matte finish. Diorskin Forever Foundation is formulated to give a perfect, flawless complexion. It helps minimize the appearance of pores, control shine, and blur imperfections for a luminous matte finish that lasts for up to 16 hours. This comfortable liquid foundation melts into the skin and provides SPF 35 broad spectrum. Diorskin Forever Foundation is also formulated with skincare technologies that help to diminish the look of pores and refine the skin's texture over time. Coverage: ✔ Full Skin type: ✔ Sensitive ✔ Normal ✔ Dry ✔ Combination ✔ Oily Finish: ✔ Matte SPF: - SPF 35 NEW, 100% ORIGINAL - Fix order sebagai berikut Nama: Alamat Lengkap: No Hp: Barang & Jumlah: JNE Yes/Reg: - IDR 795,000 Order via line @mux2744b #jualdiormakeup #jualdiorfoundation #jualdiorforeverfoundation

Dior Backstage Face & Body Foundation 50 ml
IDR 600.000
Avail : 0 neutral / 0 warm / 1 neutral / 2 neutral / 1 warm / 1 cool rosy / 2 warm / 2.5 neutral / 3 neutral / 3 warm / 3 cool rosy / 3.5 neutral / 4 neutral
.
🍭 whatsapp 0812.1887.4472
.
. ✨Ini foundation yang dipakai meghan markle di royal wedding .
. ✨Coverage Light to Medium
✨Isinya banyak banget ya 50ml (Foundation pada umumnya hanya 30ml)
✨Natural , Soft Matte Finish
.
.
#jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefaceandbodyfoundation
#jualdiorbackstagefoundation
#jualdiorfoundation
#jualdiorforever
#jualdiorskin #jualfoundationdior #jualfoundation

Dior Backstage Face & Body Foundation 50 ml IDR 600.000 Avail : 0 neutral / 0 warm / 1 neutral / 2 neutral / 1 warm / 1 cool rosy / 2 warm / 2.5 neutral / 3 neutral / 3 warm / 3 cool rosy / 3.5 neutral / 4 neutral . 🍭 whatsapp 0812.1887.4472 . . ✨Ini foundation yang dipakai meghan markle di royal wedding . . ✨Coverage Light to Medium ✨Isinya banyak banget ya 50ml (Foundation pada umumnya hanya 30ml) ✨Natural , Soft Matte Finish . . #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorbackstagefoundation #jualdiorfoundation #jualdiorforever #jualdiorskin #jualfoundationdior #jualfoundation

Dior Backstage Face & Body Foundation 50 ml
IDR 600.000
Avail : 0 neutral / 0 warm / 1 neutral / 2 neutral / 1 warm / 1 cool rosy / 2 warm / 2.5 neutral / 3 neutral / 3 warm / 3 cool rosy / 3.5 neutral / 4 neutral
.
🍭 whatsapp 0812.1887.4472
.
. ✨Ini foundation yang dipakai meghan markle di royal wedding .
. ✨Coverage Light to Medium
✨Isinya banyak banget ya 50ml (Foundation pada umumnya hanya 30ml)
✨Natural , Soft Matte Finish
.
.
#jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefaceandbodyfoundation
#jualdiorbackstagefoundation
#jualdiorfoundation
#jualdiorforever
#jualdiorskin #jualfoundationdior #jualfoundation

Dior Backstage Face & Body Foundation 50 ml IDR 600.000 Avail : 0 neutral / 0 warm / 1 neutral / 2 neutral / 1 warm / 1 cool rosy / 2 warm / 2.5 neutral / 3 neutral / 3 warm / 3 cool rosy / 3.5 neutral / 4 neutral . 🍭 whatsapp 0812.1887.4472 . . ✨Ini foundation yang dipakai meghan markle di royal wedding . . ✨Coverage Light to Medium ✨Isinya banyak banget ya 50ml (Foundation pada umumnya hanya 30ml) ✨Natural , Soft Matte Finish . . #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorbackstagefoundation #jualdiorfoundation #jualdiorforever #jualdiorskin #jualfoundationdior #jualfoundation

Dior Backstage Face & Body Foundation 50 ml
IDR 600.000
Avail : 0 neutral / 0 warm / 1 neutral / 2 neutral / 1 warm / 1 cool rosy / 2 warm / 2.5 neutral / 3 neutral / 3 warm / 3 cool rosy / 3.5 neutral / 4 neutral
.
🍭 whatsapp 0812.1887.4472
.
. ✨Ini foundation yang dipakai meghan markle di royal wedding .
. ✨Coverage Light to Medium
✨Isinya banyak banget ya 50ml (Foundation pada umumnya hanya 30ml)
✨Natural , Soft Matte Finish
.
.
#jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefaceandbodyfoundation
#jualdiorbackstagefoundation
#jualdiorfoundation
#jualdiorforever
#jualdiorskin #jualfoundationdior #jualfoundation

Dior Backstage Face & Body Foundation 50 ml IDR 600.000 Avail : 0 neutral / 0 warm / 1 neutral / 2 neutral / 1 warm / 1 cool rosy / 2 warm / 2.5 neutral / 3 neutral / 3 warm / 3 cool rosy / 3.5 neutral / 4 neutral . 🍭 whatsapp 0812.1887.4472 . . ✨Ini foundation yang dipakai meghan markle di royal wedding . . ✨Coverage Light to Medium ✨Isinya banyak banget ya 50ml (Foundation pada umumnya hanya 30ml) ✨Natural , Soft Matte Finish . . #jualdiorbackstage #jualdiorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorbackstagefoundation #jualdiorfoundation #jualdiorforever #jualdiorskin #jualfoundationdior #jualfoundation

Dior Backstage Face and Body Foundation
A foundation for the face and body in 40 shades with a natural, matte finish and medium, buildable coverage that's waterproof and sweat-resistant. Makeup artists’ secret weapon to create a flawless, runway-ready complexion for both the face and body. This waterproof formula fuses with skin, resisting extreme conditions like workout sessions, water, and even high temperatures and humid environments. It can also be used to camouflage minor imperfections on the neck, shoulders, legs, or anywhere else. Best of all, it’s available in 40 shades with a natural, matte finish.
Coverage:
✔ Medium
Finish:
✔ Matte
-
Fix order sebagai berikut
Nama:
Alamat Lengkap:
No Hp:
Barang & Jumlah:
JNE Yes/Reg:
-
IDR 665,000
Order via line @mux2744b
#diorbackstage #diorbackstagefoundation #jualdior #jualdiorfoundation #jualdiorbackstage #jualfoundationdior #diorfaceandbody #diorbackstagefaceandbody

Dior Backstage Face and Body Foundation A foundation for the face and body in 40 shades with a natural, matte finish and medium, buildable coverage that's waterproof and sweat-resistant. Makeup artists’ secret weapon to create a flawless, runway-ready complexion for both the face and body. This waterproof formula fuses with skin, resisting extreme conditions like workout sessions, water, and even high temperatures and humid environments. It can also be used to camouflage minor imperfections on the neck, shoulders, legs, or anywhere else. Best of all, it’s available in 40 shades with a natural, matte finish. Coverage: ✔ Medium Finish: ✔ Matte - Fix order sebagai berikut Nama: Alamat Lengkap: No Hp: Barang & Jumlah: JNE Yes/Reg: - IDR 665,000 Order via line @mux2744b #diorbackstage #diorbackstagefoundation #jualdior #jualdiorfoundation #jualdiorbackstage #jualfoundationdior #diorfaceandbody #diorbackstagefaceandbody

Ready Stock
Dior Forever Skin Glow Foundation
✨IDR 780.000
🍭 whatsapp 0812.1887.4472
✨0N , 1N/10 , 1,5N/15 , 2N/20 , 3N/30 , 2W .
✨ Dior takes 24 hour complexion perfection to the next level with FOREVER. Introducing the new Dior Forever Skin Glow foundation. .
.
Tekstur foundation Dior Forever Skin Glow ini adalah cair namun konsistensinya masih ada jadi tidak watery. Tekstur foundation Dior Forever Skin Glow ini sedikit lebih padat dari Dior Skin Forever Foundation. Untuk blending foundation Dior Forever Skin Glow ini sangat mudah. Bahkan di apply menggunakan tangan saja sudah bisa di blending dengan baik di kulit wajah.
Bagaimana dengan ketahanannya? untuk urusan ini kalian tidak perlu ragu lagi. Sama dengan series Dior Skin Forever Foundation, ketahanan dari Dior Forever Skin Glow ini long lasting. Tahan digunakan seharian di kulit saya yang kombinasi cenderung oily.
Untuk hasil akhir complexion dari Dior Forever Skin Glow ini adalah satin glow finish. Namun shine free sesuai dengan klaimnya. Bagi kalian yang berkulit oily namun ingin terlihat glowing, tanpa perlu takut kulit terlihat berminyak. Kalian bisa coba Dior Forever Skin Glow ini. The Glow is just right the portion not too much.
Dior Forever Skin Glow ini pas banget bila kalian sedang mencari high end foundation dengan kualitas yang maksimal. Ngga diragukan lagi kalian bisa coba the magnificent Dior Forever Skin Glow ini. The quality is worth the money.
#jualdiorforeverskinglow #jualdiorforeverskin #jualdiorfoundation #jualdiorfoundationreadystock #jualfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiorkosmetik #jualdiorusa #jualfoundationdiormurmer

Ready Stock Dior Forever Skin Glow Foundation ✨IDR 780.000 🍭 whatsapp 0812.1887.4472 ✨0N , 1N/10 , 1,5N/15 , 2N/20 , 3N/30 , 2W . ✨ Dior takes 24 hour complexion perfection to the next level with FOREVER. Introducing the new Dior Forever Skin Glow foundation. . . Tekstur foundation Dior Forever Skin Glow ini adalah cair namun konsistensinya masih ada jadi tidak watery. Tekstur foundation Dior Forever Skin Glow ini sedikit lebih padat dari Dior Skin Forever Foundation. Untuk blending foundation Dior Forever Skin Glow ini sangat mudah. Bahkan di apply menggunakan tangan saja sudah bisa di blending dengan baik di kulit wajah. Bagaimana dengan ketahanannya? untuk urusan ini kalian tidak perlu ragu lagi. Sama dengan series Dior Skin Forever Foundation, ketahanan dari Dior Forever Skin Glow ini long lasting. Tahan digunakan seharian di kulit saya yang kombinasi cenderung oily. Untuk hasil akhir complexion dari Dior Forever Skin Glow ini adalah satin glow finish. Namun shine free sesuai dengan klaimnya. Bagi kalian yang berkulit oily namun ingin terlihat glowing, tanpa perlu takut kulit terlihat berminyak. Kalian bisa coba Dior Forever Skin Glow ini. The Glow is just right the portion not too much. Dior Forever Skin Glow ini pas banget bila kalian sedang mencari high end foundation dengan kualitas yang maksimal. Ngga diragukan lagi kalian bisa coba the magnificent Dior Forever Skin Glow ini. The quality is worth the money. #jualdiorforeverskinglow #jualdiorforeverskin #jualdiorfoundation #jualdiorfoundationreadystock #jualfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiorkosmetik #jualdiorusa #jualfoundationdiormurmer

Ready Stock
Dior Forever Skin Glow Foundation
✨IDR 780.000
🍭 whatsapp 0812.1887.4472
✨0N , 1N/10 , 1,5N/15 , 2N/20 , 3N/30 , 2W .
✨ Dior takes 24 hour complexion perfection to the next level with FOREVER. Introducing the new Dior Forever Skin Glow foundation. .
.
Tekstur foundation Dior Forever Skin Glow ini adalah cair namun konsistensinya masih ada jadi tidak watery. Tekstur foundation Dior Forever Skin Glow ini sedikit lebih padat dari Dior Skin Forever Foundation. Untuk blending foundation Dior Forever Skin Glow ini sangat mudah. Bahkan di apply menggunakan tangan saja sudah bisa di blending dengan baik di kulit wajah.
Bagaimana dengan ketahanannya? untuk urusan ini kalian tidak perlu ragu lagi. Sama dengan series Dior Skin Forever Foundation, ketahanan dari Dior Forever Skin Glow ini long lasting. Tahan digunakan seharian di kulit saya yang kombinasi cenderung oily.
Untuk hasil akhir complexion dari Dior Forever Skin Glow ini adalah satin glow finish. Namun shine free sesuai dengan klaimnya. Bagi kalian yang berkulit oily namun ingin terlihat glowing, tanpa perlu takut kulit terlihat berminyak. Kalian bisa coba Dior Forever Skin Glow ini. The Glow is just right the portion not too much.
Dior Forever Skin Glow ini pas banget bila kalian sedang mencari high end foundation dengan kualitas yang maksimal. Ngga diragukan lagi kalian bisa coba the magnificent Dior Forever Skin Glow ini. The quality is worth the money.
#jualdiorforeverskinglow #jualdiorforeverskin #jualdiorfoundation #jualdiorfoundationreadystock #jualfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiorkosmetik #jualdiorusa #jualfoundationdiormurmer

Ready Stock Dior Forever Skin Glow Foundation ✨IDR 780.000 🍭 whatsapp 0812.1887.4472 ✨0N , 1N/10 , 1,5N/15 , 2N/20 , 3N/30 , 2W . ✨ Dior takes 24 hour complexion perfection to the next level with FOREVER. Introducing the new Dior Forever Skin Glow foundation. . . Tekstur foundation Dior Forever Skin Glow ini adalah cair namun konsistensinya masih ada jadi tidak watery. Tekstur foundation Dior Forever Skin Glow ini sedikit lebih padat dari Dior Skin Forever Foundation. Untuk blending foundation Dior Forever Skin Glow ini sangat mudah. Bahkan di apply menggunakan tangan saja sudah bisa di blending dengan baik di kulit wajah. Bagaimana dengan ketahanannya? untuk urusan ini kalian tidak perlu ragu lagi. Sama dengan series Dior Skin Forever Foundation, ketahanan dari Dior Forever Skin Glow ini long lasting. Tahan digunakan seharian di kulit saya yang kombinasi cenderung oily. Untuk hasil akhir complexion dari Dior Forever Skin Glow ini adalah satin glow finish. Namun shine free sesuai dengan klaimnya. Bagi kalian yang berkulit oily namun ingin terlihat glowing, tanpa perlu takut kulit terlihat berminyak. Kalian bisa coba Dior Forever Skin Glow ini. The Glow is just right the portion not too much. Dior Forever Skin Glow ini pas banget bila kalian sedang mencari high end foundation dengan kualitas yang maksimal. Ngga diragukan lagi kalian bisa coba the magnificent Dior Forever Skin Glow ini. The quality is worth the money. #jualdiorforeverskinglow #jualdiorforeverskin #jualdiorfoundation #jualdiorfoundationreadystock #jualfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiorkosmetik #jualdiorusa #jualfoundationdiormurmer

Ready Stock
Dior Forever Skin Glow Foundation
✨IDR 780.000
🍭 whatsapp 0812.1887.4472
✨0N , 1N/10 , 1,5N/15 , 2N/20 , 3N/30 , 2W .
✨ Dior takes 24 hour complexion perfection to the next level with FOREVER. Introducing the new Dior Forever Skin Glow foundation. .
.
Tekstur foundation Dior Forever Skin Glow ini adalah cair namun konsistensinya masih ada jadi tidak watery. Tekstur foundation Dior Forever Skin Glow ini sedikit lebih padat dari Dior Skin Forever Foundation. Untuk blending foundation Dior Forever Skin Glow ini sangat mudah. Bahkan di apply menggunakan tangan saja sudah bisa di blending dengan baik di kulit wajah.
Bagaimana dengan ketahanannya? untuk urusan ini kalian tidak perlu ragu lagi. Sama dengan series Dior Skin Forever Foundation, ketahanan dari Dior Forever Skin Glow ini long lasting. Tahan digunakan seharian di kulit saya yang kombinasi cenderung oily.
Untuk hasil akhir complexion dari Dior Forever Skin Glow ini adalah satin glow finish. Namun shine free sesuai dengan klaimnya. Bagi kalian yang berkulit oily namun ingin terlihat glowing, tanpa perlu takut kulit terlihat berminyak. Kalian bisa coba Dior Forever Skin Glow ini. The Glow is just right the portion not too much.
Dior Forever Skin Glow ini pas banget bila kalian sedang mencari high end foundation dengan kualitas yang maksimal. Ngga diragukan lagi kalian bisa coba the magnificent Dior Forever Skin Glow ini. The quality is worth the money.
#jualdiorforeverskinglow #jualdiorforeverskin #jualdiorfoundation #jualdiorfoundationreadystock #jualfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiorkosmetik #jualdiorusa #jualfoundationdiormurmer

Ready Stock Dior Forever Skin Glow Foundation ✨IDR 780.000 🍭 whatsapp 0812.1887.4472 ✨0N , 1N/10 , 1,5N/15 , 2N/20 , 3N/30 , 2W . ✨ Dior takes 24 hour complexion perfection to the next level with FOREVER. Introducing the new Dior Forever Skin Glow foundation. . . Tekstur foundation Dior Forever Skin Glow ini adalah cair namun konsistensinya masih ada jadi tidak watery. Tekstur foundation Dior Forever Skin Glow ini sedikit lebih padat dari Dior Skin Forever Foundation. Untuk blending foundation Dior Forever Skin Glow ini sangat mudah. Bahkan di apply menggunakan tangan saja sudah bisa di blending dengan baik di kulit wajah. Bagaimana dengan ketahanannya? untuk urusan ini kalian tidak perlu ragu lagi. Sama dengan series Dior Skin Forever Foundation, ketahanan dari Dior Forever Skin Glow ini long lasting. Tahan digunakan seharian di kulit saya yang kombinasi cenderung oily. Untuk hasil akhir complexion dari Dior Forever Skin Glow ini adalah satin glow finish. Namun shine free sesuai dengan klaimnya. Bagi kalian yang berkulit oily namun ingin terlihat glowing, tanpa perlu takut kulit terlihat berminyak. Kalian bisa coba Dior Forever Skin Glow ini. The Glow is just right the portion not too much. Dior Forever Skin Glow ini pas banget bila kalian sedang mencari high end foundation dengan kualitas yang maksimal. Ngga diragukan lagi kalian bisa coba the magnificent Dior Forever Skin Glow ini. The quality is worth the money. #jualdiorforeverskinglow #jualdiorforeverskin #jualdiorfoundation #jualdiorfoundationreadystock #jualfoundation #jualdiorfoundation #jualdior #jualdiorkosmetik #jualdiorusa #jualfoundationdiormurmer

#EzRepost @asashop_beauty with @ezrepostapp [PO] Dior Forever Skin Glow Radiant Perfection Skin-Caring Foundation SPF 35
.
💰898,000
.
New foundation from Dior! Medium to full coverage, radiant glow fiinish
.
kalau yg dulu kan Dior Forever foundation cuma bisa di pakai mostly sm yg kulit nya berminyak karna finish nya yg matte. Nah skrg Dior ngeluarin Forever Foundation yg radiant glow finish, yg arti nya kulit kering sekalipun will love this foundation
.
Line: @dkn9811c
WA: 081298241671
.
#podiorasabeauty
.
.
#jualdiormakeup #jualdiorfoundation #jualdiorforeverperfectcushion #jualdiorforeverskin

#EzRepost @asashop_beauty with @ezrepostapp [PO] Dior Forever Skin Glow Radiant Perfection Skin-Caring Foundation SPF 35 . 💰898,000 . New foundation from Dior! Medium to full coverage, radiant glow fiinish . kalau yg dulu kan Dior Forever foundation cuma bisa di pakai mostly sm yg kulit nya berminyak karna finish nya yg matte. Nah skrg Dior ngeluarin Forever Foundation yg radiant glow finish, yg arti nya kulit kering sekalipun will love this foundation . Line: @dkn9811c WA: 081298241671 . #podiorasabeauty. . #jualdiormakeup #jualdiorfoundation #jualdiorforeverperfectcushion #jualdiorforeverskin

CRISTIAN DIOR
Unopened tester unit
Wow..murah sangat ni😲😲😲😲😲 Foundation 30ML rm75
Blusher actual size 55
Eyeshadow actual size 70
Powder actual size 75
postage rm8 sm rm12 ss
Actual size, unopened tester unit
💯% original item
.
www.wasap.my/60199839883
.
.
Telegram
t.me/karimahkarim19
.
.
iG
@kedai_cantik_by_kmah
.
.
#jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikmalaysia #diorlover #diorlovers #diorlipstick #diorcosmetic #diorcouture #diormakeup #diorskin #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdior #jualdiorori #jualdiormurah
#jualdiorfoundation #jualdiorcosmetics

CRISTIAN DIOR Unopened tester unit Wow..murah sangat ni😲😲😲😲😲 Foundation 30ML rm75 Blusher actual size 55 Eyeshadow actual size 70 Powder actual size 75 postage rm8 sm rm12 ss Actual size, unopened tester unit 💯% original item . www.wasap.my/60199839883 . . Telegram t.me/karimahkarim19 . . iG @kedai_cantik_by_kmah . . #jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikmalaysia #diorlover #diorlovers #diorlipstick #diorcosmetic #diorcouture #diormakeup #diorskin #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdior #jualdiorori #jualdiormurah #jualdiorfoundation #jualdiorcosmetics

CRISTIAN DIOR
Unopened tester unit
Wow..murah sangat ni😲😲😲😲😲 Foundation 30ML rm75
Blusher actual size 55
Eyeshadow actual size 70
Powder actual size 75
postage rm8 sm rm12 ss
Actual size, unopened tester unit
💯% original item
.
www.wasap.my/60199839883
.
.
Telegram
t.me/karimahkarim19
.
.
iG
@kedai_cantik_by_kmah
.
.
#jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikmalaysia #diorlover #diorlovers #diorlipstick #diorcosmetic #diorcouture #diormakeup #diorskin #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdior #jualdiorori #jualdiormurah
#jualdiorfoundation #jualdiorcosmetics

CRISTIAN DIOR Unopened tester unit Wow..murah sangat ni😲😲😲😲😲 Foundation 30ML rm75 Blusher actual size 55 Eyeshadow actual size 70 Powder actual size 75 postage rm8 sm rm12 ss Actual size, unopened tester unit 💯% original item . www.wasap.my/60199839883 . . Telegram t.me/karimahkarim19 . . iG @kedai_cantik_by_kmah . . #jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikmalaysia #diorlover #diorlovers #diorlipstick #diorcosmetic #diorcouture #diormakeup #diorskin #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdior #jualdiorori #jualdiormurah #jualdiorfoundation #jualdiorcosmetics

CRISTIANH DIOR
Unopened tester unit
Wow..murah sangat ni😲😲😲😲😲 Foundation 30ML rm75
Blusher actual size 55
Eyeshadow actual size 70
Powder actual size 75
postage rm8 sm rm12 ss
Actual size, unopened tester unit
💯% original item
.
www.wasap.my/60199839883
.
.
Telegram
t.me/karimahkarim19
.
.
iG
@kedai_cantik_by_kmah
.
.
#jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikmalaysia #diorlover #diorlovers #diorlipstick #diorcosmetic #diorcouture #diormakeup #diorskin #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdior #jualdiorori #jualdiormurah
#jualdiorfoundation #jualdiorcosmetics

CRISTIANH DIOR Unopened tester unit Wow..murah sangat ni😲😲😲😲😲 Foundation 30ML rm75 Blusher actual size 55 Eyeshadow actual size 70 Powder actual size 75 postage rm8 sm rm12 ss Actual size, unopened tester unit 💯% original item . www.wasap.my/60199839883 . . Telegram t.me/karimahkarim19 . . iG @kedai_cantik_by_kmah . . #jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikmalaysia #diorlover #diorlovers #diorlipstick #diorcosmetic #diorcouture #diormakeup #diorskin #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdior #jualdiorori #jualdiormurah #jualdiorfoundation #jualdiorcosmetics

CRISTIAN DIOR
Unopened tester unit
Wow..murah sangat ni😲😲😲😲😲 Foundation 30ML rm75
Blusher actual size 55
Eyeshadow actual size 70
Powder actual size 75
postage rm8 sm rm12 ss
Actual size, unopened tester unit
💯% original item
.
www.wasap.my/60199839883
.
.
Telegram
t.me/karimahkarim19
.
.
iG
@kedai_cantik_by_kmah
.
.
#jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikmalaysia #diorlover #diorlovers #diorlipstick #diorcosmetic #diorcouture #diormakeup #diorskin #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdior #jualdiorori #jualdiormurah
#jualdiorfoundation #jualdiorcosmetics

CRISTIAN DIOR Unopened tester unit Wow..murah sangat ni😲😲😲😲😲 Foundation 30ML rm75 Blusher actual size 55 Eyeshadow actual size 70 Powder actual size 75 postage rm8 sm rm12 ss Actual size, unopened tester unit 💯% original item . www.wasap.my/60199839883 . . Telegram t.me/karimahkarim19 . . iG @kedai_cantik_by_kmah . . #jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikmalaysia #diorlover #diorlovers #diorlipstick #diorcosmetic #diorcouture #diormakeup #diorskin #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdior #jualdiorori #jualdiormurah #jualdiorfoundation #jualdiorcosmetics

CRISTIAN DIOR
Unopened tester unit
Wow murah sangat dah ni😲😲😲😲 Foundation 30ML rm75
Blusher actual size 55
Eyeshadow actual size 70
Powder actual size 75
postage rm8 sm rm12 ss
Actual size, unopened tester unit
💯% original item
.
www.wasap.my/60199839883
.
.
Telegram
t.me/karimahkamh19
.
.
iG
@kedai_cantik_by_kmah
.
#jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikmalaysia #diorlover #diorlovers #diorlipstick #diorcosmetic #diorcouture #diormakeup #diorskin #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdior #jualdiorori #jualdiormurah
#jualdiorfoundation #jualdiorcosmetics

CRISTIAN DIOR Unopened tester unit Wow murah sangat dah ni😲😲😲😲 Foundation 30ML rm75 Blusher actual size 55 Eyeshadow actual size 70 Powder actual size 75 postage rm8 sm rm12 ss Actual size, unopened tester unit 💯% original item . www.wasap.my/60199839883 . . Telegram t.me/karimahkamh19 . . iG @kedai_cantik_by_kmah . #jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikmalaysia #diorlover #diorlovers #diorlipstick #diorcosmetic #diorcouture #diormakeup #diorskin #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdior #jualdiorori #jualdiormurah #jualdiorfoundation #jualdiorcosmetics

CRISTIANH DIOR
Unopened tester unit
Terbeliak tengok harga retail 😲😲😲😲😲 Foundation 30ML rm75
Blusher actual size 55
Eyeshadow actual size 70
Powder actual size 75
postage rm8 sm rm12 ss
Actual size, unopened tester unit
💯% original item
.
www.wasap.my/60172716593
.
#jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikmalaysia #diorlover #diorlovers #diorlipstick #diorcosmetic #diorcouture #diormakeup #diorskin #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdior #jualdiorori #jualdiormurah
#jualdiorfoundation #jualdiorcosmetics

CRISTIANH DIOR Unopened tester unit Terbeliak tengok harga retail 😲😲😲😲😲 Foundation 30ML rm75 Blusher actual size 55 Eyeshadow actual size 70 Powder actual size 75 postage rm8 sm rm12 ss Actual size, unopened tester unit 💯% original item . www.wasap.my/60172716593 . #jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikmalaysia #diorlover #diorlovers #diorlipstick #diorcosmetic #diorcouture #diormakeup #diorskin #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdior #jualdiorori #jualdiormurah #jualdiorfoundation #jualdiorcosmetics

READY STOCK
•
DIOR
BACKSTAGE
FACE AND BODY FOUNDATION
.
BEST PRICE
IDR 550.000
.
Available shade: . . • 1 Cool
• 1 Cool Rosy
• 1 Neutral
• 1 Warm
• 1.5 Cool
• 2 Cool Rosy
• 2 Neutral
• 2 Warm
• 2 Warm Olive
• 2 Warm Peach
• 2.5 Neutral • 3 Cool
• 3 Cool Rosy
• 3 Neutral
• 3 Warm
• 3 Warm Olive
• 3 Warm Peach
• 3.5 Neutral
• 4 Cool
• 4 Cool Rosy
• 4 Neutral
• 4 Warm
• 4 Warm Olive
• 4 Warm Peach
• 4.5 Neutral • 4.5 Warm
• 5 Neutral .
.
#jualdior #jualdiormakeup
#jualdiormurah #jualdiorsoreal #jualdiorliptattoo #jualdiorlipglow #jualdiorfusion #jualdiorcosmetic #jualdiorori
#jualdiorfaceandbodyfoundation #jualdiorbackstagefoundation #jualdiorfoundation #jualdiorbackstage #jualdiorbackstageglowface #jualdiorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorliptattoomurah #jualdiorbackstageeyeshadow #jualdiorbackstagecontourpalette #jualdiorbackstagemakeup #diorbackstagemurah

READY STOCK • DIOR BACKSTAGE FACE AND BODY FOUNDATION . BEST PRICE IDR 550.000 . Available shade: . . • 1 Cool • 1 Cool Rosy • 1 Neutral • 1 Warm • 1.5 Cool • 2 Cool Rosy • 2 Neutral • 2 Warm • 2 Warm Olive • 2 Warm Peach • 2.5 Neutral • 3 Cool • 3 Cool Rosy • 3 Neutral • 3 Warm • 3 Warm Olive • 3 Warm Peach • 3.5 Neutral • 4 Cool • 4 Cool Rosy • 4 Neutral • 4 Warm • 4 Warm Olive • 4 Warm Peach • 4.5 Neutral • 4.5 Warm • 5 Neutral . . #jualdior #jualdiormakeup #jualdiormurah #jualdiorsoreal #jualdiorliptattoo #jualdiorlipglow #jualdiorfusion #jualdiorcosmetic #jualdiorori #jualdiorfaceandbodyfoundation #jualdiorbackstagefoundation #jualdiorfoundation #jualdiorbackstage #jualdiorbackstageglowface #jualdiorbackstagefaceandbodyfoundation #jualdiorliptattoomurah #jualdiorbackstageeyeshadow #jualdiorbackstagecontourpalette #jualdiorbackstagemakeup #diorbackstagemurah

Christian Dior (CD)
. 💯 Original .
🔥 Unopened tester unit
.
🔥 Unused counter stock for tester
PRICE WILL BE UPDATED SOON

Christian Dior (CD) . 💯 Original . 🔥 Unopened tester unit . 🔥 Unused counter stock for tester PRICE WILL BE UPDATED SOON

CHRISTIAN DIOR
Unopened tester unit
Terbeliak tengok harga retail 😲😲😲😲😲 HARGA KITA??? Foundation 30ML RM99
Blusher actual size RM65
Eyeshadow actual size RM89
Powder actual size RM99
postage rm8 sm rm12 ss
Actual size, unopened tester unit
💯% original item
.
www.wasap.my/60102400860
.
#jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikmalaysia #diorlover #diorlovers #diorlipstick #diorcosmetic #diorcouture #diormakeup #diorskin #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdior #jualdiorori #jualdiormurah
#jualdiorfoundation #jualdiorcosmetics

CHRISTIAN DIOR Unopened tester unit Terbeliak tengok harga retail 😲😲😲😲😲 HARGA KITA??? Foundation 30ML RM99 Blusher actual size RM65 Eyeshadow actual size RM89 Powder actual size RM99 postage rm8 sm rm12 ss Actual size, unopened tester unit 💯% original item . www.wasap.my/60102400860 . #jualkosmetik #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikmalaysia #diorlover #diorlovers #diorlipstick #diorcosmetic #diorcouture #diormakeup #diorskin #jualdiorcosmetic #jualdiormakeup #jualdior #jualdiorori #jualdiormurah #jualdiorfoundation #jualdiorcosmetics